acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie


Conferinta Interregionala a reprezentantilor Consililor Judetene ale Elevilor

Posted: 14 Dec 2011 08:55 AM PST

Conferinta Interregionala a reprezentantilor Consililor Judetene ale Elevilor:

În perioada 9-11 decembrie, a avut loc la Galaţi, Conferinţa Interregională a reprezentanţilor Consiliilor Judeţene ale Elevilor din Regiunile de dezvoltare Sud-Est şi Nord-Est, cu scopul alegerii reprezentanţilor Birourilor Executive din Consiliile Regionale ale Elevilor. Această conferinţă a fost organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor Galaţi în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Galaţi.

În primă fază s-au prezentat rapoartele de activitate pe anul şcolar 2010-2011 al Consiliilor Judeţene ale Elevilor din regiunile menţionate, precum şi rapoartele de activitate la nivel regional.

În urma desfăşurării procesului electoral, au fost aleşi în mod democratic următorii elevi:

•Regiunea Nord-Est : Preşedinte – Gavril Florin Alexandru, jud. Botoşani, Vicepreşedinte – Darie Alexandru Ioan, jud. Iaşi, Secretar – Sandru Larisa Diana, jud. Botoşani;

•Regiunea Sud-Est: Preşedinte – Petre Andrei- Bogdan, jud. Constanţa, Vicepreşedinte – Voicu Alexandra Cristiana, jud. Vrancea, Secretar – Creţu Marinela Adelina, jud. Brăila.

În urma alegerii noului Birou Executiv pentru fiecare regiune, s-au propus şi elaborat direcţiile strategice de dezvoltare al Consiliilor Regionale, respectiv Planul de acţiune pentru anul 2011-2012.

Bianca Nicolescu (XI D)


Like this:

 
Be the first to like this post.

La Vita e Bella

Posted: 14 Dec 2011 08:53 AM PST

La Vita e Bella:

La Vita e Bella

(1997)

Genul : Comedie,Dramă, Dragoste

IMDB Rating : 8.5/10

Distribuţie ; Roberto Benigni, Nicoletta Braschi

Deşi filmul era de multă vreme prin folderele calculatorului meu, nu i-am dat o importanţă prea mare deoarece am avut falsa impresie ca tratatează problema evreilor din cel de-al doilea război mondial ca pe o glumă. Totuşi intr-o zi m-am încărcat cu sufiecientă răbdare si m-am pus sa văd filmul. Dacă în primele 30 minute ale filmului aveam un zâmbet vag pe faţă datorită unor faze uşor comice, sper sfârşitul filmului deja aveam lacrimi în ochi iar nodurile din gât nu încetau să se mai termine.

Acţiune filmului este plasată in jurul anului 1939 in regiunea Toscana (Italia ). În centrul poveştii se află Guido ( interpretat de Roberto Benigni ) care se îndrăgosteşte

nebuneşte de Dora ( Nicoletta Braschi) o frumoasă profesoară din zonă. Dora însă se căsătoreşte cu un oficial fascinst spulberându-i astfel toate speranţele lui Guido. Acesta nu se lasă înfrânt şi după şapte ani îl vedem la braţul Dorei alături de fiul lor Giosué, în librăria ce şi-a dorit-o mereu.

Din păcate, antisemitismul a atins in Italia cote maxime şi, într-o zi, Guido şi fiul său sunt ridicaţi de către forţele de ordine şi internaţi într-un lagăr de concentrare. Pentru a rămâne alături de cei dragi, Dora cere să meargă si ea în lagăr.

Acesta este momentul în care acţiunea filmului se schimbă radical. În lagărul dur de concentrare Guido va face tot posibilul pentru ca Giosué sa nu sufere deloc. Filmul prezintă un om ce îşi demonstrează iubirea într-o manieră magică dar totodată comică, care

îşi iubeşte copilul mai presus de propria-i viaţă, cu o inteligenţă uimitoare, cu spirit de sacrificiu nemaipomenit…

acesta este personajul acestui film care e capabil să scrie cu gloante pe corpul său pentru a-l păstra intact pe al fiului. Un părinte care transformă o călătorie spre moarte într-un concurs, care porneşte spre moarte cu zâmbetul pe buze ştiind ca fiinţa iubită e in siguranţă …un personaj ce dă cea mai importantă lecţie de viaţă celor ce vor sa o inteleagă.

Finalul filmului este unul copleşitor, aş vrea să scriu mai multe însă aş strica din farmecul filmului.

Nu contează dacă mâine aveţi o zi infernală, acordaţi două ore din viaţa voastră fimului şi veţi privi altfel viaţa.

Bogdan Brînzei ( XI C)       

Damian Drăghici susţine un concert caritabil pentru beneficiarii Fundaţiei Estuar

Posted: 14 Dec 2011 04:51 AM PST 
Artistul Damian Drăghici va susţine un concert caritabil pentru adulţii cu probleme de sănătate mintală din centrele sociale ale Fundaţiei Estuar.
 După ce s-a retras din viaţa muzicală, artistul Damian Drăghici, singurul muzician român deţinător al premiului Grammy, se dedică în totalitate evenimentelor caritabile şi sociale.
Pentru a fi alături de persoanele cu probleme de sănătate mintală, Damian Drăghici va susţine un concert caritabil împreună cu beneficiarii Fundaţiei Estuar. Concertul va avea loc marţi, 20 decembrie, începând cu ora 18:30, la Orange Concept Store din Calea Victoriei numărul 41, Bucureşti. Intrarea este liberă.
La finalul concertului, cei prezenţi vor putea achiziţiona produse pentru Crăciun, realizate de persoane cu probleme de sănătate mintală, în cadrul atelierelor protejate ale Fundaţiei.
Tot mai des auzim de persoane care suferă de probleme de sănătate mintală, cum ar fi depresia, anxietatea sau stresul. Am decis să organizăm acest eveniment pentru a atrage atenţia asupra acestor probleme cu care ne putem confrunta fiecare dintre noi într-un moment al vieţii”, a declarat Amedeea Enache, Director Executiv al Fundaţiei Estuar.
Evenimentul face parte din cadrul campania “Este momentul nostru să câştigăm”, desfăşurată de Fundaţia Estuar în perioada 28 noiembrie – 23 decembrie.
Pe durata campaniei, prietenii paginii de Facebook a Fundaţiei Estuar, pot afla în fiecare zi lucruri interesante despre sănătatea mintală: ce implică această problemă, cum poate fi depistată, unde poţi cere ajutor, cât de gravă este o astfel de problemă şi mai ales, cât de frecventă este ea.
Campania “Este momentul nostru să câştigăm” este organizată în cadrul proiectului “Care este contribuţia ta la sănătatea mintală a semenului tău?”, susţinut de Raiffeisen Bank, în cadrul Programului de Granturi Raiffeisen Comunităţi.
 
Notă
Despre Fundaţia Estuar
Fundaţia Estuar a fost fondată în septembrie 1993 pentru a oferi opţiuni sociale şi alternative adulţilor cu probleme de sănătate mintală, în vederea reintegrării lor în comunitatea românească.
Fundaţia Estuar oferă în cadrul celor patru centre sociale din Bucureşti, Cluj, Ploieşti şi Giurgiu şi a celor două din Filiale din Constantă şi Botoşani servicii de consiliere şi informare, servicii de recuperare, reabilitare şi reinserţie socială, servicii locative şi consiliere la domiciliu.
Despre problemele de sănătate mintală
Sănătatea mintală este acel echilibru emoţional, care te ajută să treci peste problemele care pot apărea în viaţa ta, este capacitatea de a construi relaţii de afecţiune cu ceilalţi şi puterea de a cere ajutorul atunci când ai nevoie.
Datele oficiale arată că unul din trei oameni pot trăi tulburări mintale pe parcursul vieţii. Boala psihică se situează la nivelul bolilor cardiovasculare şi are o incidenţă de trei ori mai mare decât cancerul.
Mulţi dintre cei ale căror probleme sunt identificate primesc tratament de la medicul generalist; doar patru din zece persoane diagnosticate primesc tratament psihiatric. Dintre cei diagnosticaţi cu probleme de sănătate mintală, 99 % continuă să trăiască în comunitate, restul necesitând internarea într-un spital
Cele mai frecvente probleme de sănătate mintală sunt depresia şi anxietatea.
 
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi Fundaţia Estuar la numărul de telefon 0758.119.326 sau la emailaurelia.grigore@estuar.org, persoană de contact Aurelia Grigore, Expert PR&Marketing.
 
Aurelia Grigore
Expert PR & Marketing
Description: Description: cid:image001.gif@01CBF443.DFB61770
Fundatia ESTUAR

15 decembrie - 13 ianuarie: Salonul Anual de Arte Plastice la Botosani

Posted: 13 Dec 2011 11:49 PM PST

15 decembrie - 13 ianuarie: Salonul Anual de Arte Plastice la Botosani: Muzeul Judeţean Botoşani găzduieşte, în perioada 15 decembrie 2011 - 13 ianuarie 2012, în spaţiul Galeriilor de Artă Ştefan Luchian Botoşani, Salonul Anual de Arte Plastice.
Evenimentul cultural este organizat de Filiala Uniunii Artiştilor Plastici...

Marius Petrescu si Fotogramele ochiului interior!

Posted: 13 Dec 2011 11:48 PM PST

Marius Petrescu si Fotogramele ochiului interior!: Fotograful dorohoian Marius Petrescu, membru al Clubului Fotografilor Botosani, expune miercuri, 14 decembrie, cu incepere de la ora 15.00, la Casa Municipala de Cultura din Dorohoi 40 dintre creatiile sale, care reprezinta oameni din bete de chibrit.

Expozitia poarta titlul...
Adaugat: Joi, 15 Decembrie 2011, 06:50:27
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:09:35 :

This is a very informative paper.
For buy cheap medicines click to prometrium online shop.

MedverD.A. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:37:09 :

This is a very great description.
Buy cheapest medicines you can on http://rebetol.netfast.org

DavidR.O. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:16:42 :

It`s is a very interesting site.
In our http://buy-essay-cheap.giamgiam.com/ you can order cheap diploma work with 100% quality.

MedverF.R. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:48:52 :

It`s is a very great article.
Writing your homework the professional as cheap essays service soon as possible.

JaineP.A. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:04:17 :

I got learned a lot of new of informative.
Buy low drug you can on zovirax brand

PetrK.S. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:28:32 :

It`s is a very informative article.
In our on-line drugstore low price for drug. See more to buy xalatan online shop.

BeskinO.N. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:49:59 :

I found learned a lot of new cognitive.
Cheap without prescr medicines in panadol online site.

VanyaR.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:24:46 :

This is a very interesting item.
Best no prescription drugs in cheap risnia website.

GeorgeM.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:04:42 :

This is a very interesting site.
We offer low drugs in abilify online shop. Cheap without prescr drug in silibinin website. Order good medicines you can on buy suhagra

StemX.Q. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:11:00 :

I found much of things.
In our on line medication cheap price for drugs. See more to npxl senza ricetta website. We offer cheap drugs in prometrium shop. For buy cheapest drugs click to website website.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.