acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » UE - România 2020, 15 decembrie


Articol - Donald Tusk: UE este la răscruce de drumuri

Posted: 14 Dec 2011 08:38 AM PST

Articol - Donald Tusk: UE este la răscruce de drumuri: Președinția poloneză a UE se apropie de sfârșit. Premierul polonez, Donald Tusk, a prezentat rezultatele acesteia la Parlamentul European miercuri. Activitatea președinției a fost lăudată de majoritatea deputaţilor europeni, însă domnul Tusk nu s-a declarat foarte optimist: „Deși suntem mulțumiți de munca depusă, nu pot spune că Europa este mai unită acum“.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 - PE

Analiza Stratfor: Rusia cauta sa rupa relatiile dintre SUA si Europa

Posted: 14 Dec 2011 06:26 AM PST

Analiza Stratfor: Rusia cauta sa rupa relatiile dintre SUA si Europa: Tensiunile dintre Rusia si Statele Unite au escaladat in ultima luna, pe fondul unor probleme mai vechi: scutul antiracheta sau liniile de aprovizionare din Afganistan, si ar putea duce la o noua criza privind aderarea Rusiei la Organizatia Mondiala a Comertului. Insa Moscova nu urmareste ruperea relatiilor cu Washington, ci pe cele dintre SUA si Europa, potrivit unei analize Stratfor.

Dezbateri in Parlamentul European pe tema acordului liderilor UE. Martin Schulz: Speculatiile din Londra ne-au aruncat in criza / Jan Zahradil: Europa este mai divizata decat inainte

Posted: 14 Dec 2011 06:26 AM PST

Dezbateri in Parlamentul European pe tema acordului liderilor UE. Martin Schulz: Speculatiile din Londra ne-au aruncat in criza / Jan Zahradil: Europa este mai divizata decat inainte: Parlamentarii europeni au salutat acordul la care au ajuns statele membre in cadrul Summitului de pe 8-9 decembrie, anuntand insa ca Uniunea Europeana trebuie sa se concentreze si pe crestere economica, pentru a recapata increderea cetatenilor. Vetoul britanic care a facut celelalte state sa opteze pentru un nou tratat a facut obiectul unui schimb de opinii aprins in Parlamentul European, marti 13 decembrie, cand europarlamentarii au dezbatut in prezenta presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, si a presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, concluziile summitului de la Bruxelles.

Ambasadorul SUA la București: Corupția, principala piedică în atragerea investițiilor

Posted: 14 Dec 2011 02:19 AM PST

Ambasadorul SUA la București: Corupția, principala piedică în atragerea investițiilor: Corupţia este principalul element care împiedică atragerea investiţiilor străine, a declarat, miercuri, ambasadorul SUA în România, Mark Gitenstein. Acesta a precizat însă că investitorii americani prezenți în România doresc să...

VIDEO Aparitie surprinzatoare in Vancouver: Un urs se plimba cu masina de gunoi pana in centrul orasului

Posted: 14 Dec 2011 02:17 AM PST

VIDEO Aparitie surprinzatoare in Vancouver: Un urs se plimba cu masina de gunoi pana in centrul orasului: Un urs negru a facut senzatie in Canada, dupa ce s-a urcat pe un container al unei masini de gunoi si s-a "plimbat" astfel pana in centrul orasului Vancouver, unde a fost observat de trecatori si de soferul camionului si dat jos, scrie BBC News.

Români umiliţi de poliţia din Danemarca. ...

Posted: 14 Dec 2011 01:52 AM PST

Români umiliţi de poliţia din Danemarca. ...:

Fără niciun motiv, mai mulţi români care se întoarceau în ţară au fost umiliţi de poliţia din Danemarca. Incidentul s-a produs joi, 8 decembrie, la numai câteva minute după plecarea autocarului din Copenhaga. în autocar se aflau români din diferite oraşe ale ţării.


O tânără din Deva vrea să sesizeze MAE şi Ambasada României la Copenhaga cu privire la umilirea de către poliţia daneză a unor români care veneau spre ţară cu un autocar şi care ar fi fost încătuşaţi, fotografiaţi şi anchetaţi fără a li se spune motivul.


Patru ore de groază


Gabriela Lazăr, o tânără din Deva, care a studiat la şcoala de Business din Aarhus, Danemarca, s-a întors acasă cu un autocar în care se aflau mai mulţi români, din diferite oraşe ale ţării, ea povestind că pasagerii au fost umiliţi de poliţia daneză, fiind fotografiaţi şi anchetaţi. "Eram în autocar cu toate bagajele şi abia aşteptam să ajung acasă. La scurt timp după ce autocarul a ieşit din Copenhaga, un echipaj de poliţie a intrat în faţa autocarului. Am mers vreo cinci-zece minute şi apoi am fost opriţi. Ne-au dus într-o hală mizerabilă, unde era frig, apă cu urină pe jos, mult praf,

Citeşte mai mult...

 

ULTIMĂ ORĂ: Ambasadorul Răzvan Rusu a fost revocat/ VIDEO

Posted: 14 Dec 2011 01:51 AM PST

ULTIMĂ ORĂ: Ambasadorul Răzvan Rusu a fost revocat/ VIDEO:

Azi, 13 decembrie, Răzvan Rusu a fost revocat din funcţie, la o zi după declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, au declarat pentru Gazeta Românească surse din cadrul Ministerului de Externe.


Băsescu, supărat pe ambasadorul României în Italia, care a lipsit de la Ziua Naţională: "Sper să-l prindă Sărbătorile acasă"


VEZI AICI declaraţia preşedintelui Traian Băsescu despre ambasadorul Răzvan Rusu


Activitatea lui Răzvan Rusu


Ambasadorul îşi încheie un mandat început pe 5 decembrie 2007, data la care Preşedintele României a semnat decretul de numire a lui Rusu ca ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Italiană.


Răzvan Victor Rusu şi-a prezentat scrisorile de acreditare în faţa preşedintelui Italiei, Giorgio Napolitano, pe data de 8 februarie 2008.


Postul de ambasador la Roma era vacant din mai 2007, data când fostul ambasador, Cristian Valentin Colţeanu, a fost rechemat în ţară. România nu a avut ambasador pe toată durata evenimentelor provocate de uciderea Giovannei Reggiani, pe 30 octombrie, şi declanşarea unui val de xenofobie îndreptat împotriva imigranţilor români.


Având în vedere dificultatea postului, ne-am fi aşteptat ca ambasador să fie numit un diplomat cu experienţă, care să poată contribui la îmbunătăţirea situaţiei românilor. În

Citeşte mai mult...

 

AFP/ Linda, tânără romă româncă, cea mai bună ucenică din Franţa

Posted: 14 Dec 2011 01:51 AM PST

AFP/ Linda, tânără romă româncă, cea mai bună ucenică din Franţa:


Este de etnie romă, nu are acte legale, locuieşte într-o tabără dintr-un cartier de la marginea Parisului. Dar clişeul se opreşte aici. Linda Mihai, 21 de ani, este şi cel mai bun ucenic în curăţătorie din Franţa.

Îşi povesteşte viaţa într-o franceză aproape perfectă, scrie AFP, citată de Agerpres. 'Când ai o şansă, trebuie să profiţi de ea', a spus tânăra româncă AFP. 'Mama mi-a spus: faci ce vrei, pleacă de aici!', adaugă ea.Şi Linda Mihai i-a urmat sfatul. A câştigat în 2010 titlul de “Cel mai bun ucenic” în specialitatea ei, curăţătoria, la cinci ani de la sosirea în Franţa.Paşaport românescSe pregăteşte acum pentru certificatul de maestru la un centru de instruire public, dar lucrează şi într-un magazin parizian. Nu are încă acte legale în Franţa, singurele ei documente fiind cartea de identitate şi paşaportul româneşti. Cererea ei de sejur pentru studii, depusă în primăvara lui 2010 la prefectura din Essonne (în apropierea Parisului), a rămas până acum fără răspuns.Condiţiile de viaţă ale Lindei Mihai sunt foarte precare. Mutată timp de cinci ani de la un hotel la altul în regiunea pariziană, alături de părinţi şi cei patru fraţi şi surori, s-a mutat în septembrie într-o tabără

Citeşte mai mult...

 

"Superman" îl provoacă pe Bute

Posted: 14 Dec 2011 01:50 AM PST

"Superman" îl provoacă pe Bute:


Lucian Bute se gândeşte la o mega confruntare cu Froch sau Kessler, însă provocarea vine din partea cui nu se aştepta deloc, Adonis Stevenson, supranumit "Superman", pugilist cu care a mai urcat o dată în ring, în 2006, în cadrul unui meci de pregătire pentru Jocurile Commonwealth-ului.


Pugilistul canadian de origine haitiană Adonis Stevenson, supranumit "Superman", a declarat că ar vrea să boxeze în 2012 cu Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.


Deocamdată, Lucian Bute nu a răspuns provocării haitianului. Românul doreşte ca în primăvara anului viitor să se bată cu cel mai bun om de la supermijlocie, câştigătorul turneului SuperSix.Andre Ward şi Carl Froch sunt oamenii care se întâlnesc în finala întrecerii organizată deShowtime.


Lucian Bute a câştigat titlul mondial IBF la supermijlocie în octombrie 2007 şi a reuşit să îl apere până acum de nouă ori.


Adonis deţine centura NABA


Adonis Stevenson a lansat această provocare pe fondul unei victorii recente. "Superman" l-a învins, sâmbătă, 10 decembrie, la Montreal, pe americanul Aaron Pryor Jr., într-un meci în care şi-a apărat centura NABA la categoria supermijlocie şi a obţinut titlurile NABO şi IBF. "În 2012, aş vrea să boxez cu Bute. Promotorul meu,

Citeşte mai mult...

 

Elena Lungu, din Icuşeşti: “Am emigrat cu soţul italian la Londra”

Posted: 14 Dec 2011 01:50 AM PST

Elena Lungu, din Icuşeşti: “Am emigrat cu soţul italian la Londra”:

S-a născut în 1972, în casa bunicilor, la Icuşeşti, în judeţul Neamţ. Elena Lungu din "Cheatra Neamţ", cum spune ea, şi-a luat, la un moment dat, soarta în mâini şi a plecat în Italia. În vara anului 2002, a ajuns la Ivrea (TO) şi după două luni a găsit un loc de muncă, la un cămin de bătrâni, numit "Residenza di Tina", într-o localitate la marginea oraşului Ivrea.


"Primul impact a fost şocant. Cu timpul însă am învăţat ce aveam de făcut, cu cine puteam să vorbesc dintre colegi, fără să-mi aprind paie în cap, şi, cel mai important, am învăţat să-i iubesc pe bătrâneii aceia bolnavi şi aproape singuri ca pe proprii mei bunici. Aveam o relaţie frumoasă cu aproape toţi, pentru mulţi dintre ei am plâns, când au decis că era timpul să lase această lume", povesteşte Elena.


După un an şi jumătate, a decis să se mute la Torino, deşi îi plăcea ceea ce făcea: "O parte din mine a rămas în acel cămin".


"La fix a fost ca la închisoare"


La Torino avea câţiva prieteni, iar unul din ei îi găsise un loc de muncă, "la fix". O experienţă traumatizantă pentru Elena:

Citeşte mai mult...

 

Ismu: 1.111.000 de români în Italia

Posted: 14 Dec 2011 01:49 AM PST

Ismu: 1.111.000 de români în Italia:


Roma 13 decembrie 2011- Fundaţia Ismu (Iniţiative şi studii privind multietnicitatea) a prezentat ieri, 12 decembrie, la Milano, al XVII-lea Raport naţional privind migraţiile.Astfel, la 1 ianuarie 2011 se numărau 5,4 milioane de străini (inclusiv cei fără acte în regulă), cu numai 70.000 în plus faţă de 2010. Este un minim istoric: de exemplu, doar cu un an înainte, în 2010, creşterea faţă de 2009 a fost de 500.000 de persoane. Naţionalitatea cea mai numeroasă este cea română cu 1.111.000 de prezenţe.

În compensaţie, a crescut cu 300.000 numărul celor care au rezidenţa în una dintre cele opt mii de localităţi italiene, semn al unei mai puternice înrădăcinări a lor în Italia.Italia, mai puţin atractivă„Criza economică a făcut ca Italia şi Europa să-şi piardă atractivitatea”, afirmă Vincenzo Cesareo, director al Fundaţiei Ismu. Este pentru prima dată în ultimii opt ani când se înregistrează o creştere atât de joasă a fluxurilor: în intervalul 2003-2009 estimarea creşterii medii anuale era de circa 430.000 de imigranţi.În clasamentul naţionalităţilor prezente în Italia, pe primul loc se află românii, cu 1.111.000 de prezenţe (dintre care 969.000 rezidenţi). Urmează marocanii (575.000) şi albanezii (568.000).În 2030 numărul străinilor rezidenţi se va dubla: potrivit Ismu

Citeşte mai mult...

 

Proteste ale funcţionarilori publici ai UE de la Bruxelles

Posted: 14 Dec 2011 01:42 AM PST

Proteste ale funcţionarilori publici ai UE de la Bruxelles: Sindicatele funcţionarilor din instituţiile UE vor protesta, azi, în faţa clădirii Comisiei Europene din Bruxelles, faţă de măsurile propuse pentru reforma statutului funcţionarilor, măsuri care ar duce la economii de un miliard...

Cinci lideri europeni care au salvat continentul de la dezastru economic

Posted: 14 Dec 2011 01:41 AM PST

Cinci lideri europeni care au salvat continentul de la dezastru economic: Cum Europa pare să aibă nevoie disperată de un lider care să împingă lucrurile înainte, nu strică să ne uităm la unii dintre cei mai buni negociatori pe care i-a dat Europa şi care s-au luptat cu diferite furtuni...

Romanii au avut in 2010 cea mai scazuta putere de cumparare din UE, dupa bulgari

Posted: 13 Dec 2011 11:39 PM PST

Romanii au avut in 2010 cea mai scazuta putere de cumparare din UE, dupa bulgari: Romanii si bulgarii isi impart ultimele doua locuri din UE in ceea ce priveste puterea de cumparare. Romania a fost in 2010 pe penultimul loc din Uniunea Europeana dupa valoarea Produsului Intern Brut pe cap de locuitor exprimat in paritatea puterii de cumparare standard (PPS), cu 46% din media UE, fiind urmata doar de Bulgaria, conform datelor Eurostat.

OPEC avertizează: Europa Occidentală, singura zonă din lume unde cererea de țiței scade în 2012

Posted: 13 Dec 2011 11:36 PM PST

OPEC avertizează: Europa Occidentală, singura zonă din lume unde cererea de țiței scade în 2012: Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) consideră că principalul motiv pentru care cererea de petrol din întreaga lume va scădea în 2012 este criza din zona euro, informează El Mundo.

Băsescu, la Strasbourg: Preşedinţia poloneză a UE a fost unică

Posted: 13 Dec 2011 11:36 PM PST

Băsescu, la Strasbourg: Preşedinţia poloneză a UE a fost unică: Preşedintele Traian Băsescu a participat, marţi seară, la Strasbourg, la evenimentul prilejuit de încheierea preşedinţiei poloneze a Uniunii Europene, declarând că această preşedinţie a fost "unică" şi a marcat o nouă etapă în evoluţia UE.

Video:Le Parlement européen critique le manque de solidarité du gouvernement C...

Posted: 13 Dec 2011 11:20 PM PST

Wall Street Journal: Romania, cea mai dependenta de de fondurile primite de la bancile din zona euro

Posted: 13 Dec 2011 11:20 PM PST

Wall Street Journal: Romania, cea mai dependenta de de fondurile primite de la bancile din zona euro: Romania este tara din Uniunea Europeana care nu a adoptat moneda euro, cea mai dependenta de fondurile primite de la bancile din zona euro. Wall Street Journal a facut un clasament iar Romania are un indice de vulnerabilitate de 162,2, cel mai mare din acest top. vezi clasamentul in continut

CIA, eşec după eşec în faţa Iranului.

Posted: 13 Dec 2011 10:55 PM PST

CIA, eşec după eşec în faţa Iranului.: Agentia Centrala de Informatii (CIA) a pierdut o drona invizibila tip RQ-170 Sentinel, care supraveghea teritoriul iranian, la scurt timp dupa deconspirarea retelei CIA din Beirut. SUA intampina dificultati din ce in ce mai mari in efortul de a tine sub observatie programul nuclear iranian si activitatile formatiunii teroriste Hezbollah, finantata de regimul de la Teheran.
Iranul a exclus ieri orice posibilitate de restituire a dronei-spion americane, ultrasecreta, cap­turate la ...

Franţa a interzis cerşetoria în zonele comerciale şi în apropierea obiectivelor turistice

Posted: 13 Dec 2011 12:47 PM PST

Franţa a interzis cerşetoria în zonele comerciale şi în apropierea obiectivelor turistice: Ministerul francez de Interne a interzis prezenţa cerşetorilor şi a persoanelor fără adăpost, cu ocazia sărbătorilor, în zonelor comerciale şi în apropierea obiectivelor turistice, scrie ziarul The Guardian, în ediţia electronică.

UE cere Rusiei să condamne violenţele din Siria.

Posted: 13 Dec 2011 12:46 PM PST

UE cere Rusiei să condamne violenţele din Siria.: Uniunea Europeana (UE) va incearca sa convinga Rusia, la summitul de la Bruxelles de joi, sa participe la actiunile de sanctionare a regimului aflat la putere in Siria, a declarat Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, citata de AFP, potrivit Mediafax.
"Sper intr-o actiune a Consiliului de Securitate ONU. Toate statele membre trebuie sa participe pentru ca situatia a devenit extrem de urgenta", a declarat Ashton in timpul unei sedinte a Parlamentului European, de la ...

Romania, cea mai scazuta putere de cumparare din UE

Posted: 13 Dec 2011 12:43 PM PST

Romania, cea mai scazuta putere de cumparare din UE:
Romanii si bulgarii isi impart ultimele doua locuri din UE in ceea ce priveste puterea de cumparare

Rusia: Redactorul sef al Kommersant-Vlast, concediat dupa ce a publicat o fotografie cu un mesaj obscen adresat lui Putin

Posted: 13 Dec 2011 08:25 AM PST

Rusia: Redactorul sef al Kommersant-Vlast, concediat dupa ce a publicat o fotografie cu un mesaj obscen adresat lui Putin: Maksim Kovalski, redactorul sef al saptamanalului Kommersant-Vlast, a fost concediat dupa ce a publicat o fotografie cu un mesaj obscen adresat premierului Vladimir Putin, potrivit Reuters. Cel mai recent numar al saptamanalului a fost dedicat ultimelor alegeri legislative din Rusia examinand acuzatiile de frauda in favoarea Partidului Rusia Unita. Fotografia folosita pentru a ilustra unul dintre reportaje prezenta un joc de cuvinte ofensator la adresa lui Putin. Directorului general al holdingului de presa Kommersant, Andrei Galiev, a fost, de asemenea, demis.

Băsescu participă, la Strasbourg, la evenimentul de încheiere a preşedinţiei poloneze a UE

Posted: 13 Dec 2011 08:24 AM PST

Băsescu participă, la Strasbourg, la evenimentul de încheiere a preşedinţiei poloneze a UE: Preşedintele Traian Băsescu participă, marţi seară, la Strasbourg, la dineul de gală oferit de premierul Poloniei şi de preşedintele Parlamentului European cu prilejul încheierii preşedinţiei poloneze a Uniunii Europene.
Adaugat: Joi, 15 Decembrie 2011, 06:49:18
Autori: Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:09:51 :

I received much of new cognitive.
We offer good drug in pharmacy shop.

RobertC.S. a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 05:37:18 :

I received learned a lot of new interesting.
Cheap no prescription drug in isoptin-sr online shop.

StivH.Y. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:28:40 :

I received many of new of informative.
In our on-line medication good cost for drug. See more to almondcucumbermask no prescription website.

VeronikaO.G. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:08:16 :

It`s is a very interesting blog.
Best Quality at paper write service service for writing essay works in the short term.

DanielR.F. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 00:16:31 :

This is a very interesting blog.
Cheap service for writing 100% quality diploma for students in type my essay format of any themes.

RobertC.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 17:04:41 :

I get learned a lot of new things.
In our online Apteka cheap price for drugs. See more to buy amalaki online shop. Cheap without prescr drug in persantine online website. We offer cheap drugs in timoptic online shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.