acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Super Euro Direct, 24 mai


Ziua Europei la Băseşti

Posted: 23 May 2011 09:54 PM PDT

Ziua Europei la Băseşti: "

Pentru a celebra Ziua Europei 2011, Şcoala cu clasele I-VIII Băseşti a desfăşurat activitatea „Fii european – Sărbătoreşte alături de noi Ziua Europei”.

Devenită o tradiţie în şcoala din Băsești, sărbătorirea Zilei Europei, a fost marcată prin organizarea unor manifestări deosebite, la realizarea cărora au contribuit toate cadrele didactice coordonate de directorul şcolii profesor Mirela Emilia Pop, care a început prezentând semnificaţia zilei de 9 mai şi adresa Centrului Europe Direct Maramureş.


A fost amenajat un stand cu materiale informative despre Uniunea Europeană şi instituţiile sale, primite de la Centrul Europe Direct Maramureş şi două panouri cu informaţii despre Uniunea Europeană.


Domnul profesor Vasile Nistor a făcut o prezentare Power Point despre Uniunea Europeană, din care fiecare am avut de învăţat cîte ceva nou.


Doamna profesor Marieta Dragoş a prezentat semnificaţia zilei de 9 mai pentru Romînia. Elevii clasei a VII-a pregătiţi de profesor Marieta Dragoş au prezentat steagurile ţărilor membre UE, confecţionate de ei şi au identificat ţările pe harta Europei menţionând şi capitalele acestor ţări, un elev a fixat apoi pe hartă cîteva din steagurile ţărilor respective.


Domnul profesor Bogdan Szabo a prezentat laureaţii premiului Nobel din Europa.


Pentru că unul din obiectivele UE este creşterea rolului cercetării ştiinţifice, un grup de elevi din clasele VI-VIII îndrumaţi de profesor Mirela Emilia Pop, au prezentat cîteva proiecte ştiinţifice realizate de ei, care au fost foarte apreciate de colegii şi părinţii prezenţi în sală.
"

Diversitatea în UE

Posted: 23 May 2011 09:54 PM PDT

Diversitatea în UE: "

În Europa locuieşte o mare varietate de oameni. Această diversitate îmbogăţeşte cultura, economia şi societatea noastră.

Legile UE care interzic discriminarea pe motive de rasă sau origine etnică, vârstă, handicap, orientare sexuală, religie sau convingeri la locul de muncă şi pe motive de rasă sau origine etnică în toate domeniile vieţii oferă protecţie tuturor membrilor societăţii.

În pofida existenţei legilor europene, potrivit unui sondaj Eurobarometru, Discrimination in the European Union: Perceptions, Experiences and Attitudes, publicat la începutul anului 2008, mulţi europeni consideră că discriminarea este încă răspândită, existând persoane expuse discriminării pe motive de rasă sau origine etnică (62 %), orientare sexuală (51 %) şi handicap (45 %), vârstă (42 %) şi religie (42 %).

Însă, asigurarea unor şanse egale pentru toţi membrii societăţii, indiferent de situaţia lor, nu este doar o cerinţă legală sau un argument moral, ci şi o necesitate pentru o societate prosperă şi armonioasă a secolului al XXI-lea.
"

Acoperirea solului cu materiale impermeabile ameninţă disponibilitatea solurilor fertile şi a rezervoarelor de apă subterană

Posted: 23 May 2011 09:54 PM PDT

Acoperirea solului cu materiale impermeabile ameninţă disponibilitatea solurilor fertile şi a rezervoarelor de apă subterană: "

Oasis: fade in-out -  By visualpanicDin cauza extinderii zonelor urbane şi a infrastructurii de transport, în Europa se pierd în fiecare an soluri care acoperă o suprafaţă mai mare decât cea a oraşului Berlin. Această tendinţă contrară principiilor dezvoltării durabile ameninţă disponibilitatea pentru generaţiile viitoare a solurilor fertile şi a rezervoarelor de apă subterană. Un nou raport făcut public astăzi de Comisia Europeană recomandă o abordare pe trei niveluri care să pună accentul pe limitarea avansării procesului de impermeabilizare a solului, pe atenuarea efectelor acestuia şi pe compensarea pierderilor de soluri valoroase prin acţiuni în alte zone.


Comisarul european pentru mediu, Janez Potočnik, a declarat: „Ne bazăm pe soluri pentru unele servicii ecosistemice fundamentale, iar fără ele viaţa pe planeta noastră ar înceta. Nu ne putem permite să continuăm să le acoperim cu pavaje. Nu înseamnă că dezvoltarea economică trebuie să se oprească sau că trebuie să nu ne mai îmbunătăţim infrastructurile, dar este necesară o abordare mai sustenabilă.Pierdem terenul în faţa asfaltului


Solul este impermeabilizat atunci când este acoperit cu un material impermeabil, precum asfaltul sau betonul. În perioada 1990-2000, în UE s-au pierdut zilnic cel puţin 275 de hectare de sol, ceea ce înseamnă 1 000 km2 pe an. Jumătate din acest sol este impermeabilizat permanent de straturi impermeabile de clădiri, drumuri şi parcări.


Potrivit raportului, această tendinţă s-a redus la 252 de hectare pe zi în ultimii ani, dar rata de consumare a terenurilor este, în continuare, îngrijorătoare. În perioada 2000-2006, suprafeţele artificiale au crescut, în medie, cu 3 % în UE, dar cu 14 % în Irlanda şi Cipru şi cu 15 % în Spania.


Recomandări


În vederea rezolvării acestei probleme, raportul propune o abordare pe trei niveluri:  • Limitarea avansării procesului de impermeabilizare a solului, prin mai buna planificare a spaţiului sau prin reevaluarea unor subvenţii „negative” care încurajează, indirect, impermeabilizarea solului.

  • Acţiuni de atenuare pentru a reduce daunele atunci când impermeabilizarea solului nu poate fi evitată. Aceste acţiuni includ utilizarea unor suprafeţe permeabile în locul asfaltului sau cimentului convenţionale şi construirea unor acoperişuri verzi.

  • Măsuri de compensare pentru contrabalansarea parţială a pierderii solului într o zonă prin măsuri luate în altă parte. Acestea pot lua forma unor plăţi, ca în cazul Republicii Cehe şi în cel al Slovaciei, sau pot consta în refacerea solurilor deja impermeabilizate. Există exemple de bune practici mai ales la Dresda şi Viena.


Rezultatele acestui raport vor fi utilizate la alcătuirea unui document tehnic al Comisiei privind impermeabilizarea solurilor, care este elaborat cu autorul unor experţi naţionali. Documentul, care ar trebui să fie finalizat în primele luni ale anului 2012, va oferi autorităţilor naţionale, regionale şi locale îndrumări în legătură cu bunele practici de limitare a impermeabilizării solului şi de atenuare a efectelor acesteia.


Context


Impermeabilizarea solului generează pierderea ireversibilă a funcţiilor biologice ale solului. Deoarece apa nu se poate nici infiltra, nici evapora, scurgerile de apă cresc, ducând uneori la inundaţii catastrofale. Peisajele sunt fragmentate, iar habitatele devin prea mici sau prea izolate pentru a susţine anumite specii. În plus, potenţialul de producţie alimentară al terenurilor este pierdut pentru totdeauna. Centrul Comun de Cercetare al Comisiei estimează că, din cauza impermeabilizării solurilor, se pierd patru milioane de tone de grâu în fiecare an.


Multe regiuni europene sunt afectate de procese tot mai accentuate de impermeabilizare a solului, inclusiv jumătate dintre regiunile Țărilor de Jos, opt provincii din Italia (Vercelli, Lodi, Verona, Piacenza, Parma, Campobasso, Matera, Catanzaro), trei departamente ale Franţei (Vendée, Tarn-et-Garonne, Corrèze), regiunea Poznan din Polonia, Styria de Vest din Austria, regiunea Põhja-Eesti din Estonia şi regiunea Jugovzhodna din Slovenia.


Potrivit Strategiei tematice pentru protecţia solului a Comisiei (Commission's Soil Thematic Strategy ), degradarea solurilor, inclusiv impermeabilizarea acestora, constituie o problemă gravă la nivelul UE. În scopul protejării solurilor din Europa, Comisia a prezentat în 2006 o propunere de directivă-cadru privind solul (proposal for a Soil Framework Directive ), cu sprijinul Parlamentului European. Totuşi, din cauza opoziţiei unor state membre, propunerea este în prezent blocată la Consiliu.


 Pagini Utile


"

Eveniment la Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Zavoaia

Posted: 23 May 2011 09:53 PM PDT

Eveniment la Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Zavoaia: "

Vineri, 20 mai 2011, Centrul de Informare Europe Direct a fost prezent la evenimentul organizat de Scoala cu clasele I-VIII din localitatea Zavoaia, judetul Braila, cu prilejul sarbatoririi Zilei Scolii dar si a Zilei Europei.

Elevii au pregatit materiale cu informatii interesante despre cele 27 de state membre, au interpretat cantece, au dansat si au recitat poezii.

Reprezentantul Centrului Europe Direct Braila a promovat Centrul in randul celor prezenti, oferindu-le informatii despre scopul acestuia si activitatile pe care le desfasoara.

In program a fost inclus si un concurs cu intrebari despre Europa si Uniunea Europeana, la care au participat elevi, grupati in trei echipe. Acestia au extras intrebarile din cele doua boluri cu intrebari despre Europa, respectiv Uniunea Europeana.

Centrul Europe Direct Braila a realizat intrebarile despre Uniunea Europeana iar cele despre Europa au fost realizate de domnul profesor de geografie Hagiu Cornel.

La final, reprezentantul Centrului Europe Direct Braila a oferit elevilor publicatii primite de la Oficiul pentru Publicatii al Comisiei Europene.

Adaugat: Marti, 24 Mai 2011, 18:24:51
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

VanyaS.Y. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:32:59 :

I found learned a lot of cognitive.
100% Quality at buy-essay-now.hostjunkie.org company for writing homework works in the short term.

StivL.O. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:25:49 :

It`s is a very informative clause.
In Apteka low cost for drugs. See more to buy evista website.

VeronikaT.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:21:17 :

It`s is a very informative article.
Cheapest without prescription drug in nebivolol online blog.

JorgeH.H. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:56:33 :

I received learned a lot of cognitive.
Cheap without prescr medicines in strattera online site. Order best drugs you can on dilantin ohne Rezept We offer best drug in site shop.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.