acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI » Secvenţe de la "invitaţia la lectură"


Succes al Grupului Pro Folk la Siret

Posted: 22 May 2011 12:04 PM PDT

Succes al Grupului Pro Folk la Siret: "
Vineri a avut loc in orasul sucevean Siret, a VIII-a editie a festivalului interjudetean de muzica folk
"

Secvenţe de la "invitaţia la lectură", lansată de un grup de adolescenţi botoşăneni

Posted: 22 May 2011 08:25 AM PDT

Secvenţe de la "invitaţia la lectură", lansată de un grup de adolescenţi botoşăneni: "
 
Superbă acţiune... Într-o după-amiază realmente frumoasă...
Parcă încep să se întâmple şi în Botoşani lucruri interesante...
"

Activitati de trimitere de voluntari

Posted: 22 May 2011 07:58 AM PDT

Va anuntam ca incepand din luna mai a.c. organizatia Millennium Center desfasoara activitati de trimitere de voluntari in cadrul Actiunii 2 “Serviciul European de Voluntariat” in cadrul unor proiecte disponibile in tarile acoperite de Programul “Tineret in Actiune” din Europa, Asia, Africa, America Latina.
In functie de proiectele care se desfasoara in plan international in cadrul Actiunii “Serviciul European de Voluntariat”, tinerii cu varste intre 18 si 30 de ani pot, prin intermediul Asociatiei Millennium Center, sa intercepteze parteneri internationali in vederea pregatirii dosarului de candidatura pentru proiecte care pot avea ca tematici:
artamedia si culturacetatenie activatoleranta si incluziune sociala,mediul inconjurator, diversitatea culturala, dezvoltare sustenabila si cooperareparticiparea activa a tinerilor, educatie non-formala,antreprenoriat, invatare interculturalainitiative ale tinerilorconstiinta europeana,creativitatevalori europene, dialog intergenerationalcomunicare, anti-discriminare etc.
Serviciul European de Voluntariat da posibilitatea tinerilor de a desfasura activitati de voluntariat pe un termen de pana in 12 luni intr-o tara a Uniunii Europenetara partenera a programului saualta tara partenera din lume si reprezinta o oportunitate deosebita de invatare pentru tineri in sensul deprinderilor de viata, a abilitatilor sociale (dar si profesionale). Ca o dovada vie a modului in care Serviciul European de Voluntariat poate constitui o sansa unica pentru tineri, voluntarul trimis de Millennium Center in Olanda, Silviu Ienci impartaseste:
"Sunt Silviu si am desfasurat un stagiu de voluntariat timp de un an in cadrul Serviciului European de Voluntariat, in Olanda. In stagiul meu de voluntariat am avut oportunitatea sa invat multe lucruri benefice pentru viitorul meu. Pe parcursul stagiului am cunoscut o noua cultura foarte diferita de cea cu care eram obisnuit. Oamenii si societatea la care a trebuit sa ma adaptez au format contextul dezvoltarii mele personale. As recomanda oricui doreste sa iasa din monotonia vietii in care a trait pana acum sau care doresc sa schimbe ceva in viata lor, sa mearga intr-un stagiu international de voluntariat.
Am intalnit multe persoane noi care m-au inspirat si cu unele inca am ramas prieten bun si pastram legatura. In stagiul meu am lucrat intr-o organizatie de tineret intrand mereu in contact cu persoane noi, totodata prin prezentarile facute in scoli, pe diverse teme, am invatat despre sistemul de invatamant prezent in Olanda.
Diferentele culturale si sociale din Olanda, fata de Romania, m-au facut sa inteleg mai bine cultura noastra si ce as putea face pentru a-mi fi mai bine, acum ca m-am intors. As incuraja pe oricine sa aiba curajul sa faca o schimbare asemanatoare in viata lor si sa profite de oportunitatea de a invata mai multe, de a se dezvolta personal si de a-si face noi prieteni, iar Serviciul European de Voluntariat este chiar poarta care te poate duce unde visezi tu!"
Proiectele desfasurate in cadrul Serviciului European de Voluntariat sunt eminamente de tip non-formal dand posibilitatea tinerilor de a explora propriile personalitati, de a se autodescoperi si de a invata despre alte culturi in timp ce contribuiesc la consolidarea unor valori specifice europene si manifesta toleranta si solidaritate fata de alte natiuni.
In sensul promovarii activitatilor de trimitere, al informarii tinerilor cu privire la proiecte disponibile precum si al favorizarii discutiilor cu persoanele interesate de astfel de oportunitati, Asociatia Millennium Center pune la dispozitie urmatoarele date de contact:
Adresa e-mail googlegroup: voluntarinlume@googlegroups.com;
Skype ID: centrulmillennium
 
            Persoanele interesate in desfasurarea de activitati de voluntariat la nivel international atat prin “Serviciul European de Voluntariat” precum si de alte actiuni de tineret sunt rugate sa se aboneze la group-ul voluntarinlume@googlegroups.com, sa solicite adaugarea ca membru trimitand un mail la: sending sending.mc@gmail.com  sau sunand la numarul de telefon: 0040 733  682  091.
            In cadrul blogulului “Voluntar in Lume”, special creat pentru informarea cu privire la oportunitati pentru tineret, persoanele interesate pot gasi informatii utile referitoare la Actiunea 2 “Serviciul European de Voluntariat”, formulare de aplicare pentru inscrierea ca si candidat pentru proiecte de voluntariat precum si indrumare cu privire la modul in care aplicatiile pentru proiecte de voluntariat ar trebui completate in sensul cresterii sanselor ca acele aplicatii sa fie castigatoare.* Unele sectiuni ale blogului sunt in constructie urmand ca in zilele urmatoare sa venim cu noutati (inclusiv proiecte disponibile). In acest caz, cei interesati ne pot contacta direct, trimitand un mail de reply la acest mesaj in cazul in care doriti sa intrati in baza noastra de date ca si potentiali voluntari europeni. 
           
            “Serviciul European de Voluntariat” reprezinta o sansa deosebita pentru  cei care doresc sa imbine invatarea (inclusiv invatarea unei limbi straine) cu experientele interculturale, implicarea in proiecte menite sa sprijine comunitatea si bucuria de a calatori intr-o tara straina pentru a fi un cetatean activ.Poti fi schimbarea pe care o doresti in comunitatea ta!
 
            Va asteptam sa va alaturati echipei Millennium Center in cadrul proiectelor de voluntariat international demarate prin “Serviciul European de Voluntariat”!
 
 
Numai bine,
Echipa Asociatiei Millennium Center 
 
Persoane de contact Asociatia Millennium Center:
 
Florentina Tinc – Asistent Manager de Proiect

Povestea descoperirii distrugătorului Moskva

Posted: 21 May 2011 10:41 PM PDT

Povestea descoperirii distrugătorului Moskva: "Membrii ONG-ul 'Respiro Underwater Research Society', din Constanţa, împreună cu doi ucraineni şi doi ruşi, s-au aliat să dea peste una din cele mai importante nave scufundate în Marea Neagră."

Stă prea mult pe messenger? Cât te costă să-ţi rupi copilul de la calculator

Posted: 21 May 2011 10:41 PM PDT

Stă prea mult pe messenger? Cât te costă să-ţi rupi copilul de la calculator: "Într-o lume a dependenţei tot mai accentuate de tehnologie, în care prin mijloace de relaxare am ajuns să înlocuim interacţiunea umană cu jocurile pe calculator, există oportunităţi şi pentru cei care duc dorul unei drumeţii..."

De Ziua Educaţiei Nonformale, cursanţii de la jurnalism au învăţat să completeze un certificat tip Youthpass

Posted: 21 May 2011 10:09 PM PDT

De Ziua Educaţiei Nonformale, cursanţii de la jurnalism au învăţat să completeze un certificat tip Youthpass: "
Până vineri, 20 mai, de Ziua Educaţiei Nonformale, elevii cursului de eurojurnalism multimedia, organizat de Centrul Europe Direct Botoşani la Colegiul Naţional. „A.T. Laurian”, au studiat, pe bază de exemple concrete, cum se completează un certificat de tip Youthpass – privind cele opt competente cheie pentru învăţarea de-a lungul întregii vieţi.

"

Scoala Generala „Leon Danaila” va avea propria revista

Posted: 21 May 2011 10:07 PM PDT

Scoala Generala „Leon Danaila” va avea propria revista: "Şcoala „Leon Dănăilă” a demarat anul trecut un proiect de parteneriat cu cunoscuta revistă şcolară „Cutezătorii”, care a fost distribuită până acum elevilor instituţiei de ..."

Adaugat: Luni, 23 Mai 2011, 06:28:22
Autori: Centrul Europe Direct Botoşani


Alte articole din Centrul Europe Direct Botoşani :

» Cine suntem?
» Festivalul International EUROPAfest 2010
» EUROPAfest 2010 - un proiect realizat cu suportul programului Cultura 2007-2013 al Uniunii Europene.
» Grădiniţia 19: Parada costumelor eco şi spectacol
» Ziua Internaţională a Mediului marcată la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Sesiune de examen la cursul de iniţiere în eurojurnalism multimedia
» Spectacol de caritate la Dorohoi
» Premii de 4200 lei la concursul de civilizaţie francofonă „La Fourmi” – ediţia a III – a
» Familia mea în comunism
» Familia mea în comunism
» Mâine premierea concursului: Familia mea în comunism
» Informaţii pentru cetăţeni: Europe Direct
» Europe Direct Botoşani pentru Ziua Energiei 2011
» Ziua europeană a limbilor la Botoşani, în România şi Europa
» Let's Do It, Romania! şi la Botoşani
» Ziua Europeană a Limbilor la Centrul Europe Direct Botoşani
» Invitaţi de la Consiliul Europei aşteaptă întrebări şi din Botoşani
» Reţeaua RO+ 40 de experţi din România
» Distincţie obţinută de municipiul Botoşani
» proba
» proba
» Săptămâna familiei - săptămâna fără TV
» APC Botosani
» APC Botoşani
» Săptămâna familiei – Stop violenţei TV
» Primăria Botoşani - nominalizată la Gala Premiilor Infomediu
» Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
» Preferinţa nr. 1 a tinerilor - divertisment de calitate la TV
» 33 de licee din România pentru concursul Juvenes Translatores
» Grup de iniţiativă pentru Târgul ONG Botoşani
» Proiectul RURES - la Albesti, Tudora şi Trusesti
» EUROPAfest - între 7 şi 13 mai
» Super-Euro Direct
» Super-Euro Direct
» Europe Direct Botoşani la Târgul Agraria 2011
» Europa - casa noastră - la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Casa Regală şi EUROPAfest 2011
» Botoşani euro news
» Ziua Europei în Reţeaua Europe Direct
» La mulți ani, .eu!
» Reprezentanţa Comisiei Europene în România celebrează Ziua Europei
» Lichidele, în continuare interzise în avioane
» Din reţeaua Europe Direct
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» Scoala de Vara pentru Securitatea Retelelor Informatice – Editia a IV-a
» EuROparlament, 28 mai
» Vis de Artist partener al EDIC Botoşani, la Radio Romania Actualitati si TVR Iasi
» Pliante antifumat pe Pietonalul Unirii
» Activităţi la sfârşit de an şcolar
» Cheltuielile UE - demontarea unui mit
» UE - România 2020 - 9 iulie
» Super Euro Direct, 11 iulie
» Elevii români cei mai slabi la citire din Europa alături de bulgari
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Super Euro Direct, 12 iulie
» Proiect Comenius Regio coordonat de CCD Botoşani
» „România şi cadrul financiar multianual 2014-2020 al Uniunii Europene”
» ADR Nord Est: lider in privinta utilizarii fondurilor disponibile prin REGIO
» UE - România 2020 - 19 iulie
» UE - România 2020 - 21 iulie
» Raportul pe Justiţie: Şi avocaţii s-au plictisit de procesele lungi
» UE - România 2020 - 12 iulie
» Planuri integrate de dezvoltare urbană aprobate pentru Flămânzi, Botoşani, Dorohoi
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Anul voluntariatului la Botoşani
» Întâlnire la Consiliul Judeţean al Elevilor
» Gânduri despre Eminescu
» Conferinţa interregională a elevilor
» Seara Voluntarilor botoşăneni
» EDIC Botoşani la dezbaterea publică a Bugetului Botoşani/ 2011
» Ziua zonelor umede 2011 la Botoşani
» "Alternativele Autorităților Publice Locale în dezvoltarea Comunitară"
» "Botoşani - oraş european"
» Clipuri foto muzicale
» Întâlnire - fonduri europene la Prefectura Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2011
» Europe Direct Botoşani: Ziua Sindromului Down la Botosani
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - martie 2011
» Sesiune de informare Proiecte de mediu - Botoşani
» Ora Pământului 2011 la Botoşani
» Cu ce se confruntă piaţa muncii din Regiunea Nord Est?
» Lansare proiect muldimedia Şcoala 12 Botoşani
» Peluza voluntarilor la Botoşani
» Întâlnirea de astăzi
» Comunică prin artă implicându-te
» 9 mai - spiritul Europei
» 9 mai - ONG Botoşani perspective 2011
» Europa - casa noastră
» Noaptea Europeană a Muzeelor la Botoşani
» Despre şcolarizare, acces la educaţie şi voluntariat în Uniunea Europeană
» Ziua Biodiversităţii la Botoşani
» Participare activă la POSDRU: sesiune de informare la Prefectura Botoşani
» Festival de film al elevilor - "Parada Ciudatelor"
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor - iunie 2011
» Forumul comunicatorilor Regio, Neptun iunie 2011
» Festivalul national de muzica folk "Seri melancolice eminesciene"
» Premiile "Vara în acorduri muzicale"
» Participare la AGM Operation Villages Roumains
» Simpozion BIODIVERSITATE SI DEZVOLTARE DURABILA - comunicări Europe Direct
» Consiliul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor
» Spectacolul “Let’s Do It, România” la Botoşani
» Voluntariat şi muzică la Colegiul Naţional „August Treboniu Laurian” din Botoşani
» Târgul ONG Botoşani - participarea Europe Direct
» Galerii foto Târgul ONG Botoşani
» EURES; atenţie, EURES!
» Botoşani – locul unde a început să se scrie istoria proiectului Lider European
» Dezbatere publică proiect finanţat de UE
» Proiect finanţat de UE în dezbatere publică
» Expoziţie de produse agricole - Din roadele toamnei la Vorona Nouă
» Botoşăneni la Roşia Montana - galerie foto
» AGM Europe Direct Malta - 2011
» UE - România, 16 noiembrie
» Voluntariatul – un mod de viaţă
» Din inima poveştilor - la inima noastră
» Pictarea Colegiului Mihai Eminescu Botoşani
» Proiectul Lider European - faza locală Botoşani
» Cu elevii de la Şcoala 12 despre Anii Europeni
» Spectacol şi lansare CD - "Iarnă-n cartier"
» Dublă expoziţie deschisă în Spaţiul Public European
» Concurs APC - Europe Direct Botoşani: Desenează-mi un E
» Premiile Lider European susţin proiectul Şcoala altfel
» Mărţişoare pentru Centrul Europe Direct Botoşani
» Dezbatere la Şcoala 11 Botoşani: Preia controlul asupra datelor personale
» Micii jurnalişti la Târgul Mărţişorului
» Conferinţă de închidere a două proiecte Inter Concordia
» Curs "Manager de proiect" la Botoşani
» Ziua Consumatorilor 2012 la Botoşani
» Concursul Lider European - 2012
» Concursul Lider European 2012 - s-a lansat la Botoşani
» Leorda: Solidaritate între generaţii
» Dialog între generaţii la Şcoala nr. 12 Botoşani
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» AMICI PENTRU BUNICI – nepoţi pentru o zi
» Seară de încondeiat ouă roşii
» Curs intensiv de jurnalism
» Europe Direct Botoşani în Ghidul european de bune practici în domeniul social media
» Video: Săptămâna Tineretului la Botoşani cu Europe Direct
» Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Plimbare prin Europa, la Ipoteşti
» Foto: Ziua Europei la Şcoala 12 Botoşani
» Vis de artist comunică prin artă
» Video: Eurovision 2012 - cei 18 din prima semifinală
» Simpozion "Biodiversitate şi dezvoltare durabilă" ediţia a VI-a
» Proiect european la Şcoala 11 Botoşani
» Listă 12 video: La Rezervația de tisă Tudora Botoșani
» Listă video: Ziua mediului la Botoșani
» Listă video: Parcul de agrement Cornișa Botoșan
» Video list: Ziua mediului 2012 la Botoșani
» E dreptul tău - acționează! - la Colegiul Eminescu Botoșani
» Gala LDIR, Iași 2012, listă video
» Premiul Europe Direct la Festivalul de Folk
» Buzz Fest 2012 un an de la apariția ziarului BUZZ
» Ziua europeană a limbilor străine 2012 – la Şcoala nr. 12 Botoşani
» Caravana SEV a poposit la Botoșani!
» Seniorii anului 2012 la Botoşani
» Sărbătorirea seniorilor în România şi la Botoşani
» Valori perene în limbi europene
» Lansarea a două proiecte internaționale la Școala nr. 11 Botoșani
» Lansarea a două proiecte la Școala nr. 11 Botoșani
» Invitaţie la Acţiunea SĂ VORBIM DESPRE diz-ABILITATE
» Despre solidaritatea umană și pacea europeană
» Masterchef la Liceul Sf. Stelian Botoșani cu Europe Direct
» Fonduri europene pentru reabilitarea Spitalulului Judetean de Urgenta Mavromati Botosani
» Solidaritate pentru dizABILITATE la Dorohoi
» Ziua mondială a alimentaţiei la Liceul Sf. Stelian Botoşani
» Zilele Școlii din Vorona Nouă cu Europe Direct Botoşani
» Medici din Botoșani exemple pentru vârsta a treia
» Mobilitate pentru sustenabilitate în Europa
» Sondaj drepturi cetățenești într-un liceu din Torino unde învață și elevi români
» Anul European al Cetățenilor se lansează la București: Europe Direct Botoșani participă la eveniment
» Seri de Dragobete cu Europe Direct Botoșani
» Drepturile cetăţenilor europeni în discuţie la Botoşani
» Drepturi cetăţeneşti europene în discuţie la Botoşani
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești europene
» Concurs de lectură
» Festivalul Egalității Șanselor
» Europe Direct Botoșani prezent la evenimentul de lansare a unei noi generații Europe Direct
» Interview Laurent Thieule
» La Centrul de îngrijire ai asistenta Leorda: Activitate caritabilă
» Mâine: conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional EUROPAfest 2013
» Agenda Europeană 15 aprilie
» AmFiTeatru 5 - festival de teatru adolescent
» Trei întreprinderi sociale și șase locuri de muncă noi în județul Botoșani
» Amfiteatru 2013, festival de teatru adolescent Botoșani, ediția a V-a 24-28 aprilie / listă 48 video
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Festivalul Amfiteatru gala de premiere cu Europe Direct
» Blog IHTIS: Ziua Nationala a Tineretului – Botoșani 2013
» Târgul de joburi Botoșani 8 mai 2013 listă video
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Comisia Europeană, mai aproape de elevii din Botoșani
» Consultare publica: mediul de afaceri regional
» Fotoreporter pentru mediu: concurs la Botoşani, iunie 2013
» La Fourmi - concurs de civilizaţie francofonă la Colegiul Naţional Mihai Eminescu Botoşani
» Conferinta regionala “Regiunea Nord-Est se dezvolta cu REGIO”
» Sesiune de informare la Piatra Neamț: Programul Operational Regional 2007 - 2013
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Europenii au grijă de seniori
» Europe Direct - APC Botoșani: Propuneri pentru drepturile consumatorilor
» Foto: Premii pentru elevii de la Scoala nr. 6 Botosani oferite de Centrul Europe Direct
» Video muzical: Mici interpreți botoșăneni sponsorizați de Europe Direct la Mamaia Copiilor
» Întâlnirea a peste 60 de tineri din opt ţări diferite prin programul TiA la Botoşani
» Botoșaniul a dat startul pregătirilor pentru campania LET’S DO IT, ROMANIA!
» Întâlnire cu tineri din trei țări europene la Botoșani
» Drepturi ale UE în dezbatere la Europe Direct Botoşani cu tineri din Franţa şi România - listă video
» Drepturi fundamentale ale Uniunii Europene dezbătute de tineri din Franța și România
» Noul număr BUZZ (18) la chioșcurile de ziare cu antrenorul FC Botoșani, Cristi Popovici
» Buletin INFO Nord-Est nr. 35
» José Manuel BARROSO: discursul despre starea Uniunii Europene (2013) - live cu Europe Direct Botoșani, 11 septembrie, cu începere de la ora 10.00 (ora României)
» Regiunea Nord - Est promovata in cadrul Open Days 2013 - Saptamana Europeana a Regiunilor si Oraselor, Bruxelles
» CONCURS FOTO NAŢIONAL
» Video: Caravana SEV la Botoșani - European Voluntary Service
» Grupaj video: Seri melancolice eminesciene 2013 - prima seara
» Seri melancolice eminesciene 2013 Botosani, prima seara
» grupaj video: Seri melancolice eminesiene la Ipotești, cu Europe Direct
» ideo: Zilele europene ale patrimoniului la Ipotești Botoșani, cu Europe Direct
» Mica scriitoare Ana Iftodeanu - primul interviu cu Europe Direct
» ansare proiect la Primăria Botoșani: Cetăţeni europeni –şanse egale pentru sănătate
» Tineret în acțiune: Un reprezentant al Europe Direct Botoșani la Manchester - Marea Britanie
» Tineret in actiune cu Europe Direct Botosani la Manchester
» Video: Tineret în acțiune Botoșani - Manchester, Marea Britanie
» Europe Direct Botoşani la Adunarea generală Anuală a Reţelei Europe Direct
» Rapoartele Bancii Mondiale cu privire la stadiul implementarii REGIO - prezentate la Piatra Neamţ
» Video: Finanţări europene 2014 - 2020
» Forumul Regional "Start Nord-Est 2020: Destinatia Competitivitate, editia a IX-a
» Foto/video: Despre viitoarele alegeri europarlamentare cu tineri din 4 ţări europene
» Trec magii prin Țara Moldovei - Festival de colinde și datini ortodoxe
» Euro-Botoșani, nr. 2/decembrie 2013
» Proiectele europene crează locuri de muncă
» Util și interesant: Buletin INFO Nord-Est nr. 37
» CURSUL DE SCRIERE PROIECTE ERASMUS+ REVINE LA BOTOŞANI
» Concurs de fotografie “Acţionează, Reacţionează, Decide!" 15 februarie – 15 martie 2014
» Clik pe link: liste foto + video Europe Direct Botoşani 2013
» Întâlnire a redacției Buzz cu Europe Direct Botoșani
» Fonduri REGIO pentru infrastructura educationala
» Noi fonduri REGIO pentru microintreprinderile din Regiunea Nord-Est
» Proiectul ABSENT - dar - NU DIN VINA MEA în finala Galei Premiilor Participarii Publice
» Un reprezentant al Centrului Europe Direct Botoșani va participa la o întâlnire cu Comisarul European Dacian Cioloș
» Regiunea Nord-Est va avea de gestionat aproximativ 1,12 miliarde Euro in cadrul Programului Operational Regional
» "Suntem cetateni europeni", În saptamana Scoala Altfel la Scoala Gimnaziala Nr. 1 Romanesti.
» "Bucataria europeană" de Ziua Europei la Românești
» Seminar de jurnalism la Botoșani - sâmbătă, 17 mai
» Festivalul Seri Melancolice Eminesciene, 2014 listă zeci de video
» }nt\lnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Întâlnire cu tineri de la Interact Botoșani
» Jean-Claude Junker Președinte al Comisiei Europene: Un nou început pentru Europa
» Iaşi: A treia conferinta nationala a clusterelor din Romania se
» Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu România aprobat de Comisia Europena
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii - lista 30 videoclipuri
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Festival folk: Dincolo de graniţe - concurenţii
» Proiect de mediu cu fonduri norvegiene la Botoşani
» Parteneriate pentru activități industriale cu zero deșeuri
» Noi termene pentru depunerea proiectelor în programul Europa Creativă
» Proiect Erasmus+ demarat de colegiul Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" Botoşani
» Mesaj pentru România, mesaj pentru Europa
» Ziua Culturii Naționale și Zilele Eminescu la Botoșani
» Ziua Internaţională a Poeziei, Ipoteşti, 21 martie 2015
» Mesaj din Olanda pentru Ziua Mondială a Poeziei - Ipoteşti 21 martie 2015
» Fondul european de dezvoltare regională a împlinit 40 de ani
» Apel de proiecte valabil şi pentru oraşele din judeţul Botoşani
» Ziua Europei 2015 la Botoșani și în România
» Zilele Eminescu 2015 la Botoșani
» Concerte reunite în Botoşani şi Moldova sub sigla Europe Direct
» Câştigătorii Galei Societăţii Civile 2015
» Exemplu de bune practici prezentat de dl Gheorghe Sorescu la Piatra Neamţ
» Ghidurile specifice pentru microintreprinderi si infrastructura de transport
» IHTIS în parteneriat cu Europe Direct Tabără de aptitudini pe malul mării
» Suceava: sesiunea de informare pentru potentialii beneficiari ai POR 2014-2020
» Seara voluntarilor botoşăneni ediţia a V-a
» De ce sprijinim voluntar lumea ONG?
» Program de activitate Centrul Europe Direct Botoşani
» Cursul de formare "Competences for All" 18-24 ianuarie 2016 | Bonn, Germania
» Cereri de finanţare depuse electronic
» CAMPIONII REGIO IN NORD-EST
» Vă recomandăm cu căldură: DROP’PIN @EURES

Comentarii:

DanielR.M. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 03:53:18 :

I received much of new interesting.
We offer good medicines in minocin.cuccfree.com shop.

BorisF.X. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 14:48:18 :

I have many of new of informative.
Writing your papper the professional as buy essay online soon as possible.

VeronikaZ.G. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 23:58:06 :

It`s is a very great clause.
Writing your essay the professional as my assignment soon as possible.

BeskinT.I. a scris, Marti, 26 Ianuarie 2016, 03:32:54 :

I found much of things.
Order on line essay at http://buy-essay-free.fiberstorm.net/ site of high quality at low cost.

ClausH.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:46:56 :

I get many of new interesting.
Best no prescription medicines in facemoisturizinglotion online shop.

VeronikaF.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:21:23 :

It`s is a very interesting description.
We offer good medicines in cheap tinidazole shop.

GeorgeL.Y. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 19:56:22 :

I found learned a lot of new cognitive.
We offer best medicines in site shop. For order best drug click to site site. Order cheapest drug you can on site

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.