acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Azi: Responsabilitate socială


Traian Băsescu îi conferă "Steaua României" preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy

Posted: 16 Apr 2013 10:01 AM PDT

Traian Băsescu îi conferă "Steaua României" preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy: Preşedintele Traian Băsescu a semnat, marţi, decretul prin care îi conferă preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, Ordinul Naţional "Steaua României" pentru sprijinul acordat României, decorarea fiind făcută la propunerea ministrului de Externe, Titus Corlăţean. 

Carne de cal şi o substanţă interzisă, detectate în produse testate în UE

Posted: 16 Apr 2013 09:57 AM PDT

Carne de cal şi o substanţă interzisă, detectate în produse testate în UE: Testele efectuate în Uniunea Europeană (UE) în urma declanşării scandalului cărnii de cal au permis detectarea a până la 5% carne de cal în produse etichetate drept conţinând carne de vită, dar şi urme ale unei substanţe interzise în alimentaţie.

Furnizorii de internet s-au plans la Comisia Europeana ca autoritatile de reglementare si concurenta din Romania nu intervin in cazul NetCity

Posted: 16 Apr 2013 09:20 AM PDT

Furnizorii de internet s-au plans la Comisia Europeana ca autoritatile de reglementare si concurenta din Romania nu intervin in cazul NetCity: Asociatia Nationala a furnizorilor de internet (ANISP) a facut saptamana trecuta plangere la Comisia Europeana pentru lipsa de interventie si masuri in cazul NetCity din partea Autoritatii de reglementare in comunicatii (ANCOM) si a Consiliului Concurentei, a declarat marti Mihai Batraneanu, presedintele ANISP. Acesta a mai precizat ca in perioada urmatoare va face plangere penala si impotriva lui Catalin Marinescu, presedintele ANCOM, pe care il acuza de "o pasivitate suspecta".

CEDO îi dă DREPTATE lui Costel Căşuneanu. El va primi 4.000 de euro de la statul român.

Posted: 16 Apr 2013 04:37 AM PDT

CEDO îi dă DREPTATE lui Costel Căşuneanu. El va primi 4.000 de euro de la statul român.: Costel Casuneanu a castigat procesul deschis impotriva statului roman la CEDO. Judecatorii de la Strasbourg au decis ca omul de afaceri trebuie sa primeasca daune morale de 4.000 de euro, pentru conditiile din arestul politiei, dar si pentru faptul ca interceptari din dosarul sau penal au ajuns in presa. Costel Casuneanu este judecat si condamnat in prima instanta in dosarul fostului senator Catalin Voicu.
Costel Casuneanu a dat statul in judecata in anul 2010. Omul de a afaceri a invocat ca ...

Un român munceşte 25 de minute ca să plătească o bere. Media europeană este de 5 minute

Posted: 16 Apr 2013 04:36 AM PDT

Un român munceşte 25 de minute ca să plătească o bere. Media europeană este de 5 minute: Un român trebuie să muncească 24,5 minute pentru a putea plăti o bere, iar un german doar 3,7 minute, media europeană fiind de cinci minute, potrivit asociaţiei Berarii României.

Fonduri UE 2014-2020: Bucataria pregatirii documentelor. Episodul 5 - Administratie si buna guvernanta

Posted: 16 Apr 2013 04:34 AM PDT

Fonduri UE 2014-2020: Bucataria pregatirii documentelor. Episodul 5 - Administratie si buna guvernanta: Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice coordoneaza consultarile pentru documentele care vor sta la baza viitorului program in domeniul administratiei publice, inclusiv elaborarea unei "strategii de consolidare a eficienţei administrative, inclusiv o reformă a administraţiei publice”. Existenta acestei strategii reprezinta o conditionalitate ex-ante, stabilita prin documentele Comisiei Europene (adica trebuie indeplinita pana la momentul accesarii fondurilor).

Selecție Responsabilitate Socială.ro - 1

Posted: 16 Apr 2013 01:52 AM PDT

Articole si interviuri

Richard                           Howitt INTERVIU: Richard Howitt despre dezbaterea europeana pe tema responsabilitatii sociale corporative
Raportorul Parlamentului European pentru CSR transmite un mesaj companiilor din Romania: pentru a fi competitive pe plan european si mondial, e momentul sa devina mai transparente si sa-si raporteze impactul de sustenabilitate.

Ramona                           Manescu INTERVIU: Ramona Manescu despre nevoia unei reglementari nationale a responsabilitatii sociale
Doamna Ramona Manescu, europarlamentar, spune ca statele membre, inclusiv Romania, trebuie sa ia masuri pentru a implementa legislatii nationale care sa stimuleze implicarea companiilor.

Ruxandra                           Voda Responsabilitatea corporativa, de la "nice to have" la "must have"
Directoarea de Corporate Affairs a Cosmote Romania vorbeste despre evolutia perceptiei asupra practicilor de CSR si despre cum i-a influentat viziunea asupra acestui domeniu contactul cu strategiile companiilor internationale.

Cristiana                           Ionescu Cum am reusit sa strang primul milion
Cristiana Ionescu, unul dintre cei mai cunoscuti fundraiseri din Romania, vorbeste despre eforturile depuse si resursele implicate in doua mari campanii prin care a reusit sa stranga cate un milion de euro, respectiv un milion de dolari.

Julio                           Gonzales INTERVIU: Julio Gonzalez Ronco despre Fundatia Real Madrid
Directorul executiv al Fundatiei Real Madrid vorbeste despre implicarea in comunitate a uneia din cele mai populare echipe de fotbal din lume si despre cum sportul, si mai ales fotbalul, poate contribui la integrarea sociala a grupurilor marginalizate.

Selecție Responsabilitate Socială

Posted: 16 Apr 2013 01:40 AM PDT

Topul companiilor care folosesc cel mai eficient social media in comunicarea proiectelor de CSR
Stire
Levi Strauss, eBay si Danone sunt printre primele companii in topul realizat de publicatia Social Media Influence.

Studiu: Ce standarde internationale de CSR folosesc companiile europene?
Stire
Studiul realizat de Comisia Europeana arata ca UN Global Compact si GRI sunt cele mai populare standarde in randurile companiilor.

Topul celor mai sustenabile companii din industria alimentara
Stire
Oxfam a evaluat companiile in functie de impactul social si de mediu. Nestle si Unilever ocupa primele pozitii din top.

Raport despre cum pot companiile sa-si evalueze impactul socio-economic
Stire
Raportul lansat de World Business Council for Sustainable Development cuprinde principalele instrumente si modele de masurare a impactului.

Grupul GSK si-a publicat raportul de sustenabilitate pe 2012
Stire
Grupul a investit la nivel global 3,5 milioane de lire in cercetare si a asigurat vaccinuri anti-pneumococice pentru 4 milioane de copii.

Peste 120 de participanti si-au anuntat prezenta la Forumul economic “Oportunitati de investitii in mediul rural botosanean"

Posted: 16 Apr 2013 12:54 AM PDT

Peste 120 de participanti si-au anuntat prezenta la Forumul economic “Oportunitati de investitii in mediul rural botosanean": Pe 18 aprilie se desfasoara la Botosani a doua editie a Forumului economic “Oportunitati de investitii in mediul rural botosanean", in cadrul evenimentului urmand a fi prezentate oportunitatile de investitii din judetul Botosani, fiind vizata totodata si stimularea...

Oferte de muncă pentru cei cu studii medii. DE CE majoritatea se ocupă foarte greu - Cariere si Educatie > Capital.ro

Posted: 15 Apr 2013 10:49 PM PDT

Oferte de muncă pentru cei cu studii medii. DE CE majoritatea se ocupă foarte greu - Cariere si Educatie > Capital.ro: "Chiar dacă România o rată de absolvire de studii superioare de 20,4%, sub ținta de 40% propusă de UE, piaţa muncii din România pare "croită" pentru cei care au deja o diplomă de absolvire în buzunar, deşi cei cu studii medii, specializaţi tehnic în liceu sau gimnaziu sunt foarte căutaţi în ultimii ani.

La ultima Bursă Generală a Locurilor de Muncă, organizată de ANOFM în urmă cu mai puţin de o saptămână, "vedeta" ofertelor pentru cei fără studii superioare a fost cea de confecţioner îmbrăcăminte, iar cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în domeniul fabricării de îmbrăcăminte."

'via Blog this'

CONFERINŢĂ EUROPEANĂ, ADEVĂR ROMÂNESC. Şeful Poliţiei Rutiere: "Strategia de siguranţă rutieră zace"

Posted: 15 Apr 2013 10:41 PM PDT

CONFERINŢĂ EUROPEANĂ, ADEVĂR ROMÂNESC. Şeful Poliţiei Rutiere: "Strategia de siguranţă rutieră zace": Un eveniment major în care este dezbătută siguranţa rutieră, măsurile care se iau pentru scăderea numărului de accidente în statele Uniunii Europene (UE) are loc pentru prima oară în România. În cadrul evenimentului organizat de...
Adaugat: Miercuri, 17 Aprilie 2013, 05:09:23
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

ClausM.E. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:41:53 :

I received many of of informative.
In our pharmacy good price for drug. See more to online pharmacy site.

NailY.Q. a scris, Luni, 25 Ianuarie 2016, 15:53:15 :

I received much of new interesting.
Fast company for writing Best quality homework for disciple in write my paper apa of any subject.

MedverF.C. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:13:00 :

It`s is a very great description.
In drugstore good cost for medicines. See more to cheap colospa online shop.

VanyaS.E. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:33:58 :

I got much of new of informative.
Best no prescription medicines in topamax online shop.

VanyaT.M. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:56:15 :

It`s is a very informative description.
Good no presc drug in cheap tylenol blog.

StemT.X. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:30:08 :

This is a very great clause.
Purchase cheap drugs you can on buy himcospaz

xzCWNfXlm a scris, Sambata, 28 Mai 2016, 13:33:00 :

I'm so glad that the intrneet allows free info like this!
965lJbwoaZE a scris, Luni, 30 Mai 2016, 04:24:42 :

The accident of finding this post has breghtenid my day http://rdakokatja.com [url=http://rbhbssu.com]rbhbssu[/url] [link=http://daqjlrwno.com]daqjlrwno[/link]
IqHaeQ5GwwX a scris, Luni, 30 Mai 2016, 10:18:37 :

I told my kids we'd play after I found what I neddee. Damnit.
5fgoPvlud a scris, Miercuri, 13 Iulie 2016, 17:03:03 :

record auto insurance quotes average statistical trade coverage car insurance many speed car insurance quotes insurance company cheap car insurance fees cheap insurance auto friends
ddlb3mzCX0o a scris, Marti, 20 Septembrie 2016, 00:57:00 :

another auto insurance therefore insurance auto insurance quote best kidding free auto insurance quotes auto loan
AjdmGNjsCY a scris, Miercuri, 26 Octombrie 2016, 19:55:41 :

http://prestamosonline.pw/credito-rapido-por-movil.html
gJnzdvo3DSt a scris, Vineri, 28 Octombrie 2016, 06:43:47 :

http://elpicodist.com/icici-car-insurance-online-payment.html cheap motor insurance australia
37BCBuxEJL9 a scris, Marti, 29 Noiembrie 2016, 16:30:24 :

classroom learning distance degree programs evening general studies degrees online
lqZsIbHhK a scris, Joi, 01 Decembrie 2016, 15:20:49 :

kreditberechnung niedrig zins niedrig roller versicherung kfz versicherung x6
SKsonu7N2Md a scris, Joi, 01 Decembrie 2016, 19:22:24 :

kfz versicherung beamtenstatus
jTFZ5ZeYQ a scris, Duminica, 04 Decembrie 2016, 18:29:48 :

badly buying viagra online without a perscription natural ingredients caucasian men buy online viagra with online screening person temporary issues lowest prices cialis sexual organ men online pharmacy cialis selective inhibitor
xSVwrpRDd a scris, Luni, 09 Ianuarie 2017, 12:37:04 :

car insurance reseda ca
oeA6D0o0Y a scris, Luni, 23 Ianuarie 2017, 13:15:35 :

always check cheapest viagra saline fluid treated naturally viagra option
jmUmmoGc3r a scris, Duminica, 05 Februarie 2017, 18:07:31 :

can I get insurance on a car that is not registered in my name
Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.