acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.


Reforma cetățeniei, 14 propuneri deja în Parlament

Posted: 15 Apr 2013 09:30 AM PDT

Reforma cetățeniei, 14 propuneri deja în Parlament: 
A început cursa pentru schimbarea regulilor de acordare a cetățeniei italiene. Cel mai activ pare PD, însă s-au activat toate partidele, mai puțin Movimento 5 Stelle.
Puține sunt certitudinile acestei legislaturi. Una dintre acestea e că reforma cetățeniei rămâne în centrul intereselor noului Parlament. O demonstrează numeroasele proiecte de lege deja depuse, care ar dori să schimbe regulile de acordare a cetățeniei italiene. În urma unei cercetări rapide în baza de date a Parlamentului ies în evidență 14 propuneri, la Cameră și Senat, începând de la cea de inițiativă populară “l’Italia sono anch’io”.
Deocamdată pot fi consultate titlurile, nu textele, acestea urmând a fi publicate în câteva zile. Parlamentarii de la Partidul Democrat au cele mai multe propuneri. La Montecitorio (Camera Deputaților), pe lângă cea semnată de Pierluigi Bersani (foto), Roberto Speranza, Cecile Kyenge și Khalid Chaouki, mai sunt altele, ale lui Gianclaudio Bressa (una generală, una numai pentru generațiile secunde), Susanna Cenni, Sandra Zampa și Gugliemo Vaccaro. La Palatul Madama (Senat), privind cetățenia s-au activat senatorii Luigi Manconi și Felice Casson.

Pd: "Italian este cel care se naşte şi creşte în Italia"Sinistra Ecologia e Liberta a prezentat două propuneri, una la Cameră, semnată de Nichi Vendola pe

Citeşte mai mult...

 

Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.

Posted: 15 Apr 2013 09:29 AM PDT

Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.: Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Palatul Cotroceni, de fata cu membrii Guvernului, ca rata actuala de absorbtie a fondurilor structurale, de numai 13,5%, nu este multumitoare si ca o mai buna atragere a banilor de la UE ar asigura o crestere economica mai ridicata, potrivit Mediafax.
Basescu a atras atentia ca la 1 ianuarie 2014, la inceputul a exercitiului bugetar multianual al UE pentru perioada 2014-2020, Guverul va trebuie sa aiba pregatite "un numar mare de noi ...

Acord între Grecia şi creditorii internaţionali pentru furnizarea următoarei tranşe de ajutor

Posted: 15 Apr 2013 07:20 AM PDT

Acord între Grecia şi creditorii internaţionali pentru furnizarea următoarei tranşe de ajutor: Guvernul elen şi creditorii internaţionali au ajuns la un acord referitor la condiţiile de furnizare a următoarei tranşe de ajutor, inclusiv în ceea ce priveşte concedierea mai multor mii de angajaţi din sectorul de stat.

Uniunea Agenţiilor de Publicitate va sesiza Comisia Europeană referitor la OUG-Legea audiovizualului

Posted: 15 Apr 2013 07:20 AM PDT

Uniunea Agenţiilor de Publicitate va sesiza Comisia Europeană referitor la OUG-Legea audiovizualului: Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) a anunţat luni că va sesiza Comisia Europeană cu privire la caracterul "profund anticoncurenţial" al Ordonanţei de Urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii audiovizualului şi va cere Parlamentului României să respingă acest act normativ.

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a inaugurat Piata Fracofoniei, un spatiu public la intersectia bd. Libertatii cu Calea 13 Septembrie

Posted: 15 Apr 2013 07:18 AM PDT

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a inaugurat Piata Fracofoniei, un spatiu public la intersectia bd. Libertatii cu Calea 13 Septembrie: Primaria Capitalei a inaugurat, luni, "Piateta Francofoniei", singura de acest gen din Europa. Evenimentul a avut loc cu ocazia implinirii a 20 de ani de la aderarea Romaniei la Organizatia Nationala a Francofoniei. Spatiul public aflat la intersectia bd. Libertatii cu str. 13 Septembrie a fost pavat cu granit alb, iar in centru se afla un monumet al francofoniei pentru care municipalitatea a platit circa 8000 de euro. Referitor la amenajarea spatiului public, reprezentantii Primariei Capitalei nu au putut spune cat costa, proiectul fiind realizat in cadrul unuia dintre cele 6 contracte de intretinere a strazilor din Bucuresti.

Opinie: Manifest din Bruxelles - lobby pentru mai multi romani in afaceri europene (autor Dan Luca)

Posted: 15 Apr 2013 04:18 AM PDT

Opinie: Manifest din Bruxelles - lobby pentru mai multi romani in afaceri europene (autor Dan Luca): "Ma numesc Dan Luca si am 41 de ani. De 20 de ani lucrez in domeniul afacerilor europene. Am fost implicat in zeci de proiecte europene si am organizat nenumarate conferinte si dezbateri pe teme europene. Traiesc in Belgia din salariul pe care il am si platesc de 10 ani ratele la casa in care locuiesc. Prin prisma experientei, incerc sa propun cateva solutii pentru Romania . Nota Redactiei: Dan Luca este seful PSD Bruxelles.

18 miliarde de lire, costul blocării imigrației în Marea Britanie

Posted: 15 Apr 2013 02:41 AM PDT

18 miliarde de lire, costul blocării imigrației în Marea Britanie: 
Politica împotriva migrației, declanșată de Cabinetul Cameron este greșită, arată un studiu al Biroului pentru Responsabilitate Bugetară (Office for Budget Responsibility), pe baza cifrelor Migration Matters Trust. Studiul, citat de Independent, arată că economia britanică nu poate fi susținută fără munca imigranților.
Blocarea imigrației, se spune în raport, ar costa fiecare contribuabil al Marii Britanii 137.000 de lire sterline. Analiza relevă faptul că, dacă imigrația ar ajunge la zero, datoria sectorului public al Marii Britanii ar crește de la 74% din PIB la 187% din PIB, în decurs de cinci ani. Ar fi un nivel mai ridicat decât al Greciei, care are în prezent un nivel al datoriei de 161%. Astfel, în decurs de cinci ani, datoria sectorului public ar crește cu 18 miliarde de lire sterline.
Migration Matters Trust, o grupare pro-imigratie, a explicat căimigranții contribuie mai mult la economie prin taxele pe care le generează, mai ridicate decât beneficiile sociale pe care le cer. Cercetarea a fost publicată după anunțurile oficialilor britanici privindblocarea accesului la sistemul de sănătate și la locuințe sociale, înainte de relaxarea regulilor privind accesul pe piața muncii al romanilor și bulgarilor, la începutul anului viitor. Atul Hatwal, director al Migration

Citeşte mai mult...

Dezinteres al agenţilor economici botoşăneni pentru Bursa Generală a locurilor de muncă

Posted: 14 Apr 2013 11:34 PM PDT

Dezinteres al agenţilor economici botoşăneni pentru Bursa Generală a locurilor de muncă: "Din datele prezentate de Gabriela Vranciuc, referent AJOFM, săptămâna trecută din cei 215 agenţi economici invitaţi la Bursă, au confirmat participarea doar opt. „Preocupările noastre s-au îndreptat spre selectarea angajatorilor interesaţi în promovarea afacerii, serviciilor şi în recrutarea de personal, asigurând o ofertă care să răspundă intereselor acestora şi să acopere calificările solicitanţilor”, a spus Gabriela Vranciuc. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite în domeniul confecţiilor, respectiv 80 de posturi. Mai sunt oferite câte un post de inginer agronom şi brutar şi trei locuri pentru muncitori necalificaţi."

'via Blog this'

AVERTIZARE FITCH: Şomajul în Europa de Est ar putea ajunge la 10%

Posted: 14 Apr 2013 10:58 PM PDT

AVERTIZARE FITCH: Şomajul în Europa de Est ar putea ajunge la 10%: Fitch Ratings a avertizat că toate ţările CEE-5 - Polonia, Ungaria, Republica Cehă, România şi Bulgaria - vor trebui să pună în aplicare reforme structurale pentru o viitoare creştere economică având aceeaşi direcţie cu...

Noi reguli europene pentru cumpărături online sigure | Romania Libera

Posted: 14 Apr 2013 10:46 PM PDT

Noi reguli europene pentru cumpărături online sigure | Romania Libera: "Majoritatea problemelor pe care le întâmpină consumatorii sunt cauzate de lipsa informaţiilor complete, în principal a celor referitoare la identitatea comerciantului. Consumatorii trebuie să evite magazinele online care nu oferă date complete de identificare şi de contact”, a declarat Mihail Meiu, director în cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

ANPC sfătuieşte consumatorii ca, înainte de a achiziţiona un produs online, să verifice informaţiile despre comerciant (nume, adresă, e-mail, date de înregistrare la Registrul Comerţului), să citească cu atenţie condiţiile de vânzare, informaţiile despre produs şi metodele de plată, şi să verifice preţul final, cu toate taxele şi comisioanele incluse, de exemplu cele de livrare. De asemenea, Mihail Meiu a recomandat consumatorilor atenţie sporită atunci când sunt solicitate datele cardului de plată şi în niciun caz să nu ofere codul PIN, iar pentru o mai mare siguranţă poate fi utilizat un card separat, doar pentru tranzacţiile online."
Adaugat: Marti, 16 Aprilie 2013, 05:02:44
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Legea retrocedărilor și CEDO
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 09:03:58 :

This is a very great description.
Cheap no presc drugs in meds site online shop.

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:31:57 :

It`s is a very great description.
Buy cheap med you can on site

BeskinS.N. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:41:42 :

I get much of new things.
In our on line medicine chest good price for drugs. See more to online pharmacy website.

RobertY.Y. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:13:05 :

This is a very interesting clause.
Cheapest no presc drugs in minipress online shop.

JaineI.K. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 05:34:02 :

I have many of new of informative.
We offer good medicines in gentlerefreshingtoner online shop.

GeorgeE.R. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 06:55:56 :

It`s is a very great clause.
For purchase cheap drugs click to cheap mentat online shop.

NailV.G. a scris, Duminica, 19 Februarie 2017, 20:41:26 :

It`s is a very interesting clause.
For purchase good drug click to website website. Purchase cheapest drug you can on mircette pas de recette toute In on-line medication cheapest cost for drug. See more to pedido flagyl er site.

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.