acasa | contact
EuropeDirect Info Europe Direct
BLOGURILE EUROPE DIRECT » Legea retrocedărilor și CEDO


Analiza CEDO pe Legea Retrocedărilor (pdf limba franceză)

Posted: 11 Apr 2013 10:00 AM PDT

Şeful CJ pune şi Cornişa „în aer”, şefii din Primărie îl contrazic

Posted: 11 Apr 2013 09:56 AM PDT

Şeful CJ pune şi Cornişa „în aer”, şefii din Primărie îl contrazic: După ce şi-a dezvăluit problemele întâmpinate în implementarea proiectului „Sistem Integrat de Management al Deşeurilor” în judeţul Botoşani unde suprafaţa reală necesară construirii...

Stiri.Botosani.ro - O rețea celebră de cafenele vrea să investească 100.000 de euro în Centrul Vechi : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Posted: 11 Apr 2013 09:03 AM PDT

Stiri.Botosani.ro - O rețea celebră de cafenele vrea să investească 100.000 de euro în Centrul Vechi : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Până acum am primit peste 25 de oferte. Sunt firme care se oferă să investească 30.000-40.000 de euro, dar asta este cea mai mare investiţie. O firmă care poate să investească 100.000 de euro într-o asemenea locaţie. Ei au făcut cererea, iar noi vom definitiva criteriile, a menționat Ovidiu Portariuc.

Spațiile din Centrul Vechi ar putea fi repartizate în ședința de Consiliu Local de la sfârșitul acestei luni."

'via Blog this'

CONCURS: Fotoreporter Pentru MEDIU4Botosani.ro -

Posted: 11 Apr 2013 06:59 AM PDT

CONCURS: Fotoreporter Pentru MEDIU4Botosani.ro - : "Expoziţia concurs implică participanţi de la clasa a IX-a până la clasa a XII-a, care îşi doresc să sensibilizeze publicul asupra problemelor mediului prin lucrări de artă fotografică inedite la baza cărora stă tema BOTOȘANI JUDEȚ CURAT.

Este un concurs deschis oricărui elev de liceu care deţine un aparat de fotografiat digital sau un telefon mobil dotat cu o cameră foto. Fotografiile care participă la concurs trebuie să fie realizate în 2012 sau 2013 şi să prezinte probleme reale ale mediului înconjurător existente in judeţul Botoșani."

'via Blog this'

Noul Regulament Financiar al Uniunii Europene - Masuri de simplificare pentru beneficiarii de fonduri Fonduri structurale Concurenta / Finantare UE : Integrare uniunea europeana stiri UE eveniment finantari aderare joburi - EurActiv.ro

Posted: 11 Apr 2013 06:27 AM PDT

Noul Regulament Financiar al Uniunii Europene - Masuri de simplificare pentru beneficiarii de fonduri Fonduri structurale Concurenta / Finantare UE : Integrare uniunea europeana stiri UE eveniment finantari aderare joburi - EurActiv.ro: "Exemple de masuri de simplificare prevazute de noile regulamente: 
"Utilizarea mediului digital in loc de hartie: Un beneficiar al Fondului Social European a trebuit sa pastreze biletele de autobuz ale participantilor la un eveniment de formare pentru a justifica cheltuielile proiectului. Din pacate, in momentul in care auditorul

a venit pentru a verifica, cerneala de pe biletele de autobuz se estompase si astfel echipa de proiect nu a putut dovedi eligibilitatea cheltuielilor. Cu noul sistem de inregistrare digitala, pastrarea documentelor justificative pe hartie nu va mai fi necesara.""

'via Blog this'

Noul Regulament Financiar al Uniunii Europene - Masuri de simplificare pentru beneficiarii de fonduri

Posted: 11 Apr 2013 06:26 AM PDT

Noul Regulament Financiar al Uniunii Europene - Masuri de simplificare pentru beneficiarii de fonduri: Ministerul Fondurilor Europene - Centrul de Informare Instrumente Structurale a publicat un rezumat explicativ legat de Noul Regulament Financiar al UE care a intrat in vigoare la data de 1 ianuarie 2013. "Noul Regulament stabileste pentru beneficiari - intreprinderi, ONG-uri, cercetatori, studenti, municipalitati si altii - reguli mai simple si proceduri de implementare mai clare. Scopul acestor simplificari este de a asigura un acces mai usor si mai rapid la finantarea UE pentru toti solicitantii si de a permite efectuarea mai rapida a platilor catre beneficiari."

România primeşte 300 de milioane de euro de la Norvegia. Pentru ce ne dau norvegienii bani | Romania Libera

Posted: 11 Apr 2013 06:25 AM PDT

România primeşte 300 de milioane de euro de la Norvegia. Pentru ce ne dau norvegienii bani | Romania Libera: "De asemenea, pentru organizaţiile non-guvernamentale se vor acorda granturi în valoare de 30 milioane de euro, pentru îmbunăţinerea situaţiei copiilor aflaţi în situaţii de risc  social- 22 milioane de euro, pentru conservarea patrimoniului- 14 milioane de euro, pentru promovarea egalităţii de gen- aproximativ 4,5 milioane de euro, pentru oprirea fenomenului violenţei domestice- 4 milioane de euro, pentru combaterea traficului de persoane şi a crimei organizate- 5 milioane de euro.

Sectoarele prioritare pentru care România va primi granturi sunt: protecţia mediului, energia regenerabilă, societatea civilă, dezvoltarea socială, conservarea patrimoniului naţional, captarea şi stocarea reziduurilor de bioxid de carbon, inovarea industriei verzi, cercetarea, justiţia şi afacerile interne, promovarea muncii decente şi a dialogului."

'via Blog this'

EUROVISION, cel mai cunoscut concurs muzical din lume, la "dietă financiară"

Posted: 11 Apr 2013 05:54 AM PDT

EUROVISION, cel mai cunoscut concurs muzical din lume, la "dietă financiară": Contextul financiar european dominat de austeritate a făcut ca unul dintre cele mai populare evenimente muzicale din lume, concursul Eurovision - care a propulsat nume mari precum ABBA şi Celine Dion - să treacă printr-o perioadă de "dietă financiară", scrie Wall Street Journal.


Calendarul orientativ al lansărilor de linii de finantare prin fonduri UE - anul 2013 / Principalele modificari in cadrul Programelor Mediu, Competitivitate, Dezvoltarea Capacitatii Administrative

Posted: 11 Apr 2013 05:45 AM PDT

Calendarul orientativ al lansărilor de linii de finantare prin fonduri UE - anul 2013 / Principalele modificari in cadrul Programelor Mediu, Competitivitate, Dezvoltarea Capacitatii Administrative: Ministerul Fondurilor Europene a publicat calendarul liniilor de finantare deschise sau care urmeaza sa fie deschise in acest an. Vor fi disponibile fonduri pentru Sustinerea utilizării tehnologiei informatiei, Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice moderne, 16 domenii specifice ale Programului Dezvoltarea Resurselor Umane, 8 domenii specifice din Programul de Mediu, principalele axe ale Programuluii Operational de Transport.

OFICIAL: Modelul Cipru replicat la nivelul UE. Băncile vor fi salvate cu banii din depozite - Mediafax

Posted: 11 Apr 2013 05:39 AM PDT

OFICIAL: Modelul Cipru replicat la nivelul UE. Băncile vor fi salvate cu banii din depozite - Mediafax: "Statul va trebui să utilizeze toate pasivele pentru recapitalizarea unei bănci în procedura de bail-in, excepţie făcând depozitele garantate (sub 100.000 euro), economiile şi activele clienţilor protejaţi de legea falimentului sau de dreptul civil, dar şi datoriile către angajaţi, furnizori şi stat."

'via Blog this'

Grecia: Somajul isi continua cresterea, la 27,2%. Cei mai afectati sunt tinerii sub 24 de ani - aproape 60% nu au un loc de munca

Posted: 11 Apr 2013 05:33 AM PDT

Grecia: Somajul isi continua cresterea, la 27,2%. Cei mai afectati sunt tinerii sub 24 de ani - aproape 60% nu au un loc de munca: Rata somajului din Grecia si-a continuat cresterea in ianuarie, pentru a atinge 27,2%, fata de 26,4% in decembrie si 21,5% cu un an in urma, afectand in special tinerii, a anuntat joi Autoritatea greaca pentru statistici (Elstat), citata de AFP.

Un senator luptă împotriva mutilării genitală, avortului forţat sau hărţuirii - Despre Botosaniul interzis

Posted: 11 Apr 2013 05:29 AM PDT

Un senator luptă împotriva mutilării genitală, avortului forţat sau hărţuirii - Despre Botosaniul interzis: "În data de 10 aprilie, a avut loc la Bruxelles, o conferinţă privitoare la „Combaterea violenţei asupra femeilor”. Potrivit unui comunicat de presă, senatorul Doina Federovici susţine ratificarea Convenţiei Consiliului European care are ca scop stimularea eforturilor politice pentru prevenirea, combaterea şi reducerea violenţei ce afectează atât de multe femei din ţările Uniunii Europene şi din întreaga lume."

'via Blog this'

Coruptia costa UE 323 miliarde euro, de trei ori mai mult decat estimarile initiale - raport Hertie School of Governance

Posted: 11 Apr 2013 03:38 AM PDT

Coruptia costa UE 323 miliarde euro, de trei ori mai mult decat estimarile initiale - raport Hertie School of Governance: Coruptia costa tarile din Uniunea Europeana 323 miliarde euro anual, potrivit unui raport realizat de Hertie School of Governance din Berlin si Fundatia Bertelsmann, si citat de Euractiv.com. Suma reprezinta aproape o treime din bugetul propus pentru 2014-2020.

Țările care așteaptă români la muncă

Posted: 11 Apr 2013 03:30 AM PDT

Țările care așteaptă români la muncă: 

News Numărul locurilor de muncă în străinătate este în creștere în această perioadă. Țara cu cele mai multe oferte este Marea Britanie.

Luxemburg va face schimb de informaţii cu statele UE privind conturile bancare ale străinilor.

Posted: 11 Apr 2013 01:54 AM PDT

Luxemburg va face schimb de informaţii cu statele UE privind conturile bancare ale străinilor.: Guvernul de la Luxemburg si-a schimbat politica privind secretul bancar, anuntand ca va face schimb de date cu celelalte tari din UE privind conturile detinute de cetatenii europeni in tara, unul dintre paradisurile fiscale de pe continent, transmite Mediafax.
Premierul Jean-Claude Juncker a facut anuntul miercuri seara, in timpul discursului privind starea natiunii, potrivit Wall Street Journal.
Decizia reprezinta un prim pas prin care Luxemburgul se indeparteaza de traditia secretului ...

Politicieni germani: GUVERNUL român, de vină că România şi Bulgaria nu au intrat în Schengen.

Posted: 11 Apr 2013 01:14 AM PDT

Politicieni germani: GUVERNUL român, de vină că România şi Bulgaria nu au intrat în Schengen.: Doi eurodeputati conservatori germani au acuzat, miercuri, Guvernul roman ca a impiedicat accesul Romaniei si Bulgariei in Schengen, contrazicand, astfel, declaratiile Berlinului, relateaza site-ul Euractiv.com, conform Mediafax.
Europarlamentarul Manfred Weber, vicepresedintele Partidului Popular European (PPE), a laudat Bulgaria pentru pregatirea aderarii sale la Schengen, in pofida votului de veto al Germaniei, in 7 martie, care a blocat aderarea celor doua state membre UE la spatiul ...

Ai obţinut note mari la examene şi ai făcut voluntariat? Eşti omul căutat de marile companii!

Posted: 11 Apr 2013 01:11 AM PDT

Ai obţinut note mari la examene şi ai făcut voluntariat? Eşti omul căutat de marile companii!: De abia ai terminat facultatea sau ai puţină experienţă în domeniul în care lucrezi, dar vrei să te angajezi la o companie de top? Vezi ce oferte au marii angajatori pentru tineri.

Stiri.Botosani.ro - Țările care așteaptă români la muncă : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Posted: 10 Apr 2013 11:06 PM PDT

Stiri.Botosani.ro - Țările care așteaptă români la muncă : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden: "Cum a evoluat oferta locurilor de muncă în străinătate

Marea Britanie. Dacă în perioada iunie 2010 – iunie 2011, această țară avea pentru români 17.403 locuri de muncă, potrivit tjobs.ro, între iunie 2011 și iunie 2012, oferta a ajuns la 49.334 de job-uri, o creștere de aproximativ 18%.

Vasele de croazieră. Acest domeniu înregistrează cea mai mare creștere a ofertei locurilor de muncă, anjungând la un procent de +1.321%. În perioada iunie 2010 – iunie 2011 existau doar 2.994 de locuri de locuri de muncă, iar între iunie 2011 și iunie 2012 s-a ajuns la 42.556 de posturi.

Grecia. Deși afectată puternic de criza economică, lucrurile au început să evolueze pozitiv în ultima perioadă în ceea ce privește oferta locurilor de muncă pentru români. "

'via Blog this'

Guvernul va desfiinţa autorităţile de management din ministere

Posted: 10 Apr 2013 08:48 PM PDT

Guvernul va desfiinţa autorităţile de management din ministere: Guvernul a decis desfiinţarea majorităţii autorităţilor de management, pentru viitorul exerciţiu bugetar european 2014-2020, Ministerul Fondurilor Europene urmând să rămână autoritatea de management pentru programele operaţionale, cu excepţia fondurilor pentru agricultură şi dezvoltare regională.
Adaugat: Vineri, 12 Aprilie 2013, 04:42:52
Autori: MC


Alte articole din Blogurile Europe Direct:

» Super-Euro Direct 1 mai 2011
» Curs de jurnalism - 1 mai 2011
» Super-Euro Direct 2 mai 2011
» Super-Euro Direct 3 mai 2011
» Germania și Austria dau undă verde muncitorilor din noile state membre
» “Târgul Liceelor” începe pe 6 mai
» Consumatori europeni - 4 mai
» UE - România 2020 - 4 mai
» Super-Euro Direct 4 mai 2011
» Concurs pentru amenajarea cuptoarelor din Centrul Vechi Botoşani
» Deţinuţii implicaţi în programul „Gândeşte pentru viitor”
» UE - România 2020 - 14 mai
» UE - România 2020 - 142mai
» Super-Euro Direct 16 mai 2011
» Târgul ONG Botoşani, 16 mai
» Azi: Ziua internaţională împotriva homofobiei
» Euro-Parlament, 17 mai
» Super Euro Direct, 17 mai
» UE - România 2020 - 18 mai
» UE - România 2020 - 19 mai
» Dispar animalele din Europa?
» Super Euro Direct, 24 mai
» EuRoparlament 25 mai
» Târgul ONG Botoşani, 25 mai
» UE - România 2020 - 25 mai
» Să consumăm mai puţin ca să trăim mai bine!
» Ádám Kósa: Nu handicapul meu mă stingherește, ci societatea
» Târgul ONG Botoşani, 26 mai
» UE - România 2020 - 26 mai
» Super Euro Direct, 26 mai
» UE - România 2020 - 27 mai
» Super Euro Direct, 28 mai
» UE - România 2020 - 28 mai
» Super Euro Direct, 29 mai
» Târgul ONG Botoşani, 29 mai
» Curs de jurnalism - 29 mai 2011
» UE - România 2020 - 29 mai
» UE - România 2020 - 30 mai
» Super-Euro Direct 30 mai 2011
» Reforma politicii agricole comune
» EuROparlament, 31 mai
» Criză a inovării în Europa
» Sistemul european comun de azil
» O solutie pentru somajul in randul tinerilor din Europa
» Portalul Europa al Comisiei devine accesibil pentru utilizatorii versiunii 6 a protocolului de internet
» Declarațiile comisarului european pentru agricultură şi dezvoltare rurală, Dacian Cioloş
» Reporter UE: Lucrători sezonieri exploataţi
» Super Euro Direct, 31 august
» Opinia Consumatorilor, 31 august
» Veşti din Reţeaua Europe Direct
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 17 noiembrie
» UE - România 2020, 18 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 18 noiembrie
» UE - România 2020, 19 noiembrie
» EuROparlament, 19 noiembrie
» Târgul ONG, 19 noiembrie
» UE - România 2020, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 20 noiembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 3 decembrie
» Opinia consumatorilor, 3 decembrie
» UE - România 2020, 3 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 4 decembrie
» UE - România 2020, 5 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 5 decembrie 2011
» UE - România 2020, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 6 decembrie
» Târgul ONG Botoşţani, 7 decembrie
» UE - România 2020, 8 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 9 decembrie
» UE - România 2020, 11 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 12 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 13 decembrie
» UE - România 2020, 13 decembrie
» UE - România 2020, 14 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 14 decembrie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 16 decembrie
» Opinia consumatorilor, 22 decembrie
» UE - România 2020
» Târgul ONG Botoşani, 22 decembrie
» UE - România 2020, 22 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 23 decembrie
» Târgul ONG Botoşani, 24 decembrie
» UE - România 2020, 24 decembrie
» Opinia Consumatorilor, 3 ianuarie
» UE - România 2020, 3 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 4 ianuarie
» UE - România 2020, 6 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 6 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 ianuarie
» UE - România 2020, 8 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 8 ianuarie
» UE - România 2020, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 12 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 ianauarie
» Opinia Consumatorilor, 13 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 14 ianuarie
» UE - România 2020, 14 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 16 ianuarie
» UE - România 2020 - 16 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 17 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 24 ianuarie
» UE - România 2020, 25 ianuarie
» Târgul ONG Botoşani, 25 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 26 ianuarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 1 februarie
» Opinia consumatorilor, 1 februarie
» UE - România 2020, 2 februarie
» Opinia consumatorilor, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» UE - România 2020, 3 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 3 februarie
» UE - România 2020, 4 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 7 februarie
» Opinia consumatorilor, 7 februarie
» UE - România 2020, 7 februarie
» UE - România 2020, 9 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 10 februarie
» Opinia consumatorilor, 11 februarie
» UE - România 2020, 11 februarie
» Târgul ONG, 12 februarie
» Opinia consumatorilor, 12 februarie
» Târgul ONG Botoşani, 13 februarie
» UE - România 2020, 15 februarie
» Tţrgul ONG Botoşani, 15 februarie
» Opinia consumatorilor, 16 februarie
» UE - România 2020, 15 decembrie
» UE - România 2020, 16 februarie
» UE - Romania 2020, 17 februarie
» Opinia consumatorilor, 18 februarie
» UE - Romania 2020, 19 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 20 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» UE - Romania 2020, 20 februarie
» Targul ONG, 20 februarie
» Opinia consumatorilor, 21 februarie
» Targul ONG Botosani, 20 februarie
» Pulsul Europei 23 februarie
» Super Euro Direct 24 februarie
» Antreprernor 2.0 și eco-sistemul antreprenorial
» Românii și Eurobarometrul
» Mari proiecte cu fonduri europene demarate în județul Botoșani
» Euro-mărțișoare 2013
» Drepturi cetățenești europene
» Locuri de muncă în Europa
» Luna francofoniei
» Mărțișoarele drepturilor cetățenești
» eurodeputații dezbat politica agricolă și securitatea alimentară
» Dacian Cioloş discurs la Parlamentul European
» Pașii spre zona euro
» Somajul în Europa trebuie ținut sub control
» Festivalul Județean de Teatru Francofon PAROLE ET THEATRE
» Lancement du concours national de poésie Echos francophones
» Festivalul Inimi la Unison
» Locuri de muncă în rețeaua EURES/27 martie 2013
» România și criza din Cipru
» Fonduri UE 2014 - 2020
» Critici de la Consiliul Europei pentru Guvernul britanic
» Românii și Marea Britanie
» Drepturile copiilor - drepturi de cetățeni europeni
» Barroso: Uniunea Europeană a trecut de faza cea mai gravă a crizei
» Eforturi pentru depășirea crizei economice
» Liderii europeni o omagiază pe Margaret Thatcher
» Softistii romani vor dezvolta un portal complex pentru Comisia Europeana
» Județul Botoșani: Populație săracă, buget pe măsură!
» Restaurarea şi modernizarea Teatrului Mihai Eminescu din Botoşani va începe în luna mai
» Europe Direct Botoșani și Cheia Sol la TV TeleM
» Băsescu: Rata de absorbţie a fondurilor UE, de numai 13,5%, nu ne mulţumeşte.
» Festivalul naţional de muzică folk "Nord-Est Folk", Ediţia a III-a, Dorohoi, 27-28 aprilie 2013
» Azi: Responsabilitate socială
» Laserul de la Măgurele
» Evenimente culturale Botoșani
» Schengen, tren pierdut în 2013
» Festivalul de teatru adolescent “AmFiTeatru”
» Prima seara "Zilele orasului Botosani" 2013
» Patru ministri de Externe vor propune infiintarea un mecanism european privind democratia si statul de drept
» Scrisoarea Bruxellesului către București pe fondurile 2014-2020: Propunerile ”Nu întrunesc condițiile minime de calitate și credibilitate”
» Barroso: Politica austerităţii nu mai are susţinere. ...
» Parlamentarii membri ai ICE-DP au sustinut la Budapesta cooperarea regionala
» Cum obții cei 50.000 de euro pentru ferma de familie
» Ziua Muncii, marcată în Europa prin proteste faţă de austeritate şi şomaj.
» Se prelungesc înscrierile la Gala Învăţătorilor Debutanţi din Botoşani
» Micii românești și Directiva UE
» Reuniune de urgenţă la Bruxelles pe tema bugetului UE.
» De 9 Mai în Europa
» CONCURS FOTO – ROŢI FĂRĂ RAMPE & RAMPE PENTRU ROŢI
» Românii și Europa
» Summitul UE a început la Bruxelles. Evenimentul este dedicat combaterii evaziunii fiscale
» Gala EUROPAfest, sâmbătă, la Teatrul Odeon din Bucureşti
» Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Preţul energiei din România depăşeşte media UE
» PE sugerează închiderea băncilor implicate în evaziunea fiscală
» Fonduri elvetiene pentru ONG-uri, in Romania
» CE vrea să elimine tarifele de roaming începând cu 1 iulie 2014
» CE investighează OUG privind energia regenerabilă
» Producatorii de lapte si de carne din zonele defavorizate pot primi ajutor din partea UE
» Ce condiție a impus Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea a trei drumuri județene din Botoșani!
» Procesul revizuirii Consituției analizat la nivelul Comisiei Europene
» Informații europene; Oportunități de finanțare
» Fenomentul învățământului finlandez - listă video
» Tuberculoza, o bombă cu ceas care costă Europa miliarde de euro pe an
» Avem cea mai ieftină benzină din UE
» Pulsul Europei - 19 august
» Romania a solicitat, pana acum, Comisiei Europene rambursarea a peste 4,1 miliarde de euro
» AJOFM Botosani a inceput emiterea Cardului Profesional European
» AJOFM Botoşani: locuri de muncă în reţeaua EURES
» Criza reduce volumul banilor trimişi de românii din străinătate
» Criza economica a produs o "revolutie tacuta" in cadrul Uniunii Europene
» Monaco și UE
» Uniunea Europeană şi Statele Unite AVERTIZEAZĂ Rusia
» Video: Luna Pieței Unice Europene
» Presa: UE şi Ucraina ridiculizează ameninţările Rusiei

Comentarii:

Travispl a scris, Joi, 12 Noiembrie 2015, 09:01:53 :

This is a very interesting clause.
Buy best medicines you can on cheap robaxin online

Travispl a scris, Sambata, 14 Noiembrie 2015, 01:31:57 :

It`s is a very informative site.
For buy best meds click to cheap ansaid online shop.

MartinV.R. a scris, Marti, 05 Ianuarie 2016, 04:05:58 :

I received many of new things.
For order low drug click to online pharmacy website.

MartinZ.P. a scris, Marti, 23 Februarie 2016, 07:30:15 :

It`s is a very informative blog.
Order good meds you can on buy revitalizinghairoil

Alte articole
» Din EUROPARLAMENT: Galerii foto - Parlamentul European
» Din EUROPARLAMENT: Infografice - Parlamentul European
» Din CăUTăM PARTENERI : Greece: Crisis Observatory
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Ziua Europei cu Reţeaua Europe Direct România
» Din CETățENIA EUROPEANă: Implicarea reprezentanților lucrătorilor și angajatorilor (partenerii sociali) în reformele guvernamentale
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Concurs de lectură
Cartea verde privind strategia europeană în materie de deșeuri de plastic aflate în mediul înconjurător
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Euro-mărțișoare 2013
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Ziua Europei 2012 la Botoşani
» Din COMISIA EUROPEANă : Proiectul „IRIS III”: 5 milioane Euro, Dunărea şi România
» Din BLOGURILE EUROPE DIRECT: Super Euro Direct, 17 mai
» Din CENTRUL EUROPE DIRECT BOTOşANI : Drepturile dumneavoastră în calitate de consumator
Broşură editată de Comisia Europeană
» Din COMISIA EUROPEANă : Şcoala cu clasele I–VIII Româneşti, Botoşani a primit Certificatul European Language Label
Azi, la Reprezentanţa Comisiei Europene
» Din ULTIMA ORA: Audierea lui Dacian Cioloş
La Parlamentul European
» Din ULTIMA ORA: Preambul: Audierea lui Dacian Cioloş
» Din MAI 2009: Expoziţia virtuală STUDE
» Din APRILIE 2009: Parteneriate europene
» Din MARTIE 2009: Ştafeta TINERI UNIŢI DIRECT SPRE EUROPA
Comunicat de lansare
» Din MARTIE 2009: Discuţie on-line cu Comisarul Meglena Kuneva
Despre drepturile consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Conferinţa de presă
De Ziua Consumatorilor
» Din MARTIE 2009: Martisoare electorale europene
Acţiune a Centrului Europe Direct Botoşani sub deviza: Alegeri Europene - TU DECIZI!
» Din FEBRUARIE 2009: Seminar la Hotel Hilton Bucureşti
Centrele de informare EUROPE DIRECT
Unica responsabilitate pentru continutul site-ului revine autorilor, iar Comisia Europeana nu este raspunzatoare pentru utilizarea sub orice forma a informatiilor continute in site.